Ce se întâmplă cu relația Elenei Marin după întoarcerea de la Survivor. „Nu am vorbit niciodată”

 Dumitrache Medeea
.

Elena Marin s-a întors din Republica Dominicană și a ajuns acasă, unde o aștepta logodnicul ei. Cei doi nu au vorbit în perioada în care Faimoasa a participat la Survivor, iar acum Andrei a vorbit despre ce s-a întâmplat între ei după ce Elena s-a întors.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și logodnicul ei, Andrei, au stat separați timp de șapte luni, atât cât Faimoasa a participat la Survivor. Revederea celor doi a fost una extrem de emoționantă de ambele părți, iar Andrei a vorbit despre cum este relația lor în prezent.

elena-marin-deschidere3-1elena-marin-deschidere3-1

Andrei: „Sunt extrem de fericit'

Elena Marin și iubitul ei s-au reunit în sfârșit după 7 luni. Deși este mândru de tot parcursul ei, Andrei i-a dus dorul Faimoasei. Acesta a mărturisit că momentul revederii a fost cel mai emoționant din viața sa și că este foarte fericit.

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Citește și: A murit artistul Piotr Mamonov după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat!

„Încă îmi găsesc greu cuvintele. Momentul reîntâlnirii a fost, de departe, cea mai puternică emoție pe care am trăit-o vreodată. Sunt extrem de fericit și extrem de mândru de ea'.

În această perioadă, Elena Marin se reobișnuiește cu termenul de „acasă' și se odihnește cât poate de mult. Faimoasa și logodnicul ei chiar se pregătesc și de o vacanță.

Momentan, e nevoie de odihnă, de relaxare, de o alimentație corespunzătoare și, bineînțeles, de o vacanță binemeritată', a mai adăugat Andrei.

Andrei: „A fost teribil ce s-a întâmplat acolo'

Așa cum era de așteptat, Elena și Andrei au petrecut mult timp povestind despre ce s-a întâmplat la Survivor. Logodnicul Faimoasei este extrem de mândru de Elena pentru faptul că a reușit să facă față conflictelor din competiție, dar și condițiilor grele în care a trăit timp de șapte luni.

„Pot spune că greutățile cu care s-a confruntat sunt, pur și simplu, inimaginabile pentru noi, cei de acasă, iar asta îmi stârnește și mai mult aprecierea față de logodnica mea. Cred că, pentru orice femeie, a fost teribil ceea ce s-a întâmplat acolo, ele au fost supuse unor încercări mult mai dificile'.

În plus, Andrei și Elena nu au crezut că în tot timpul în care Faimoasa va fi în competiție nu vor putea să vorbească. Astfel că plecarea Elenei a fost un test și pentru relația lor. Test pe care, după cum se pare, l-au luat cu brio.

„A fost o perioada lungă, de aproape 7 luni, în care nu am vorbit niciodată, lucru la care nu ne așteptam, speram că, totuși, ne vom putea vedea în jocurile de comunicare, că vom putea vorbi măcar la telefon. Totuși, sentimentele noastre au fost de neatins și iată că a venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm de ele', a mai spus Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton