Dana Rogoz a împlinit azi 37 de ani: "Primul an când familia nu este lângă mine"

 Dumba Gabriela
.

De ziua ei, Dana Rogoz a plecat singură din țară și spune că este primul an când este departe de familia ei într-o zi atât de specială pentru ea. Dana Rogoz a împlinit 37 de ani astăzi și se află în Cehia pentru că face parte din juriul unui festival de film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a împlinit 37 de ani astăzi și situația este de așa natură că actrița nu poate petrece alături de familia ei și a fost nevoită să fie departe de cei mai iubiți oameni ai ei chiar de ziua ei.

244640271_235295241926936_1960702652382371396_n_41453900244640271_235295241926936_1960702652382371396_n_41453900

Dana Rogoz a împlinit azi 37 de ani

Dana Rogoz nu este alături de familia ei de ziua sa de naștere, pentru că este plecată în Cehia. Vedeta este membru al juriului internațional de la Plzen Film Festival.

„Sunt în Cehia, pentru că sunt membru al juriului internațional de la Plzen Film Festival. Așadar, e primul an când familia nu va fi lângă mine de ziua mea.

Măcar mă consolez cu gândul că această aniversare mă prinde lucrând, ba chiar într-o postura onorantă, cea de jurat la un festival de film', a declarat Dana Rogoz pentru Fanatik.

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:’Da, am înșelat’. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Antrenorul a apărut cu ochiul umflat la marele eveniment

Actrița a mărturisit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată: „Cel mai frumos cadou primit de ziua mea a fost scenariul filmului MO'.

La încurajarea soțului său, regizorul Radu Dragomir (55 ani), Dana Rogoz a pus în practică filmările și întregul scenariu, iar bani a avut dintr-o moștenire lăsată de tatăl ei, mai precis o garsonieră. Dana Rogoz și frații ei au vândut această locuință și fiecare și-a investit partea de bani cum a știut mai bine.

Actrița și-a dorit să finanțeze cu banii de la tatăl ei acest proiect de scurtmetraj.

„Acum vreun an jumate am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris de fapt pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri.

Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el. Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător, cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu', declara Dana Rogoz pentru Click! acum câteva luni.

Pe ce a cheltuit Dana Rogoz primii bani câștigați de ea

Dana Rogoz s-a lansat de foarte devreme, iar de la vârsta de 3 ani cânta deja în grupul Minisong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. În plus, la 9 ani devenea celebră cu rolul Abramburicăi, în serialul TV Abracadabra, difuzat atunci de TVR. Mai apoi, a făcut senzație în perioada 2002-2007 când a jucat în serialul La Bloc' de la ProTV.

Dana Rogoz a avut și are o ascensiune frumoasă și joacă și în mai multe spectacole de teatru. Actrița a mărturisit și pe ce își cheltuia câștigurile atunci.

„Am început să câștig bani de la 8 ani. Semnam statul de plată cu «AbramburicaDana', cu o inimioară în loc de punctul de la i. Cumpărăturile mai importante pe care mi le amintesc au fost: o combină muzicală cu CD player și mobilă.

Pentru generația de acum informația asta nu înseamnă nimic, dar pentru cei născuți înainte de 90 trecera la CD a fost un moment istoric. Deci, combina era practic un casetofon cu CD și boxe mai mari. Apoi am strâns o suma considerabilă pentru mobila din camera mea, care era albă cu lemn natur. Am iubit acea cameră.

În rest, cumpăram constant multe electrocasnice și ustensile pentru bucătărie. Eram efectiv o victimă a teleshoppingului, așa că am visat ani de zile la o răzătoare worner portocalie. N-am avut-o. În schimb, din bănuții mei, știu că mi-am cumpărat într-o vară un blender cu care le făceam sucuri de fructe (nu le ziceam smoothies pe atunci) tuturor colegilor de la Abracadabra', a povestit Dana pentru Fanatik.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton