Ce salariu a avut Mihai Bendeac la iUmor. Nu el era cel mai bine plătit jurat

 Oana Pantazi
.

După ce, cu câteva zile în urmă, vestea că a părăsit celebra emisiune de umor șoca pe toată lumea, s-a aflat și ce salariu ar fi avut Mihai Bendeac la iUmor. Actorul primea lunar o sumă deloc neglijabilă, dar, paradoxal, nu el era cel mai bine plătit jurat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce salariu a avut Mihai Bendeac la iUmor. Pentru fanii emisiunii a fost un șoc să afle că actorul nu va mai face parte din juriul emisiunii, dar, se pare, Mihai Bendeac este de neînduplecat în această privință. Actorul a renunțat astfel și la un salariu destul de mare, însă surpriza este că nu el era cel mai bine plătit jurat, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

salariu-Mihai-Bendeac-iumor-salariu-Mihai-Bendeac-iumor-

Ce salariu a avut Mihai Bendeac la iUmor

La o săptămână după ce s-a aflat că celebrul actor a părăsit juriul emisiunii de la Antena 1, s-a aflat și ce salariu ar fi avut Mihai Bendeac la iUmor, și este vorba despre o sumă consistentă! Paradoxal, conform informațiilor furnizate de cancan.ro, se pare că nu el avea cel mai mare salariu dintre jurați.

Citește și: Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. De ce a refuzat să mai fie jurat la Antena 1 și cine îl înlocuiește

Citește și: Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor. Actorul a avut o criză de nervi

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…

Citește și: Ce salariu are Mihai Bendeac.A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Deși, cu siguranță, fanii își imaginau că Mihai Bendeac era cel mai bine plătit, alt membru al juriului ar fi beneficiat de un salariu mai mare. Se pare că actorul primea 7.000 de euro, în timp ce Cheloo ar avea un salariu de 10.000 de euro. Conform sursei citate, Delia ar câștiga o sumă undeva între 6.000 și 8.000 de euro.

După 13 sezoane în care a stat la masa juriului alături de Delia și de Cheloo, Mihai Bendeac a plecat de la iUmor fără să anunțe, se pare în urma unui scandal iscat între el și membrii echipei de producție. Se pare că Mihai Bendeac a fost deranjat de faptul că a fost filmat într-o pauză fără să știe, imaginile urmând a fi date pe post.

Mihai Bendeac donează 20% din tot ce câștigă

Dat fiind că s-a aflat ce salariu ar fi avut Mihai Bendeac la iUmor, este greu de crezut că actorul este interesat numai de bani, dacă a renunțat la o astfel de sumă fără să clipească. De altfel, după câte povestea cu un doi ani în urmă, pentru Mihai Bendeac latura financiară este prea puțin importantă, actorul mărturisind că, dacă ar fi dat curs tuturor propunerilor primite de-a lungul timpului, acum ar fi fost foarte bogat. Mai mult, actorul donează o parte importntă din câștiguri.

„Nu mi-a plăcut niciodată, am preferat să stau, să mă gândesc la ale mele, să scriu decât să mă duc la evenimente, unde aș fi câștigat foarte mulți bani. Dacă aș fi mers la zilele orașului, nunți, botezuri, cumetrii, adică dacă m-aș fi folosit de celebritate punându-mi o borsetă la brâu și mergând, ca un angrosist, de la un eveniment la altul, acum aș fi vorbit cu tine de pe marginea unei piscine.

Am câștigat aproximativ 10% din banii pe care aș fi putut să-i câștig și, chiar și în condițiile astea, consider că fiecare om are o limită materială. Eu cred că, în 3-4 ani de zile, chiar și în ritmul ăsta, o să-mi ating acea limită materială, pentru că nu cheltuiesc. Nu-mi cumpăr haine de firmă, mănânc absolut normal și aș vrea, de la un punct încolo în existența mea, să donez absolut tot ce câștig. Momentan, donez 20% din tot ceea ce câștig și vreau să cresc progresiv până o să ajung la 100%. Asta e relația mea cu banii. Să știi că, în condiții normale, vorbim acum în afara pandemiei, un actor talentat, un actor bun, poate trăi din actorie, declara Mihai Bendeac pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton