Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano. O apariție total neașteptată

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea a atras atenția încă o dată la Săptămâna Modei de la Milano! Aflată la una dintre prezentările de modă din cadrul evenimentului, românca a făcut furori cu apariția ei. Iată cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea în acest an la Săptămâna Modei de la Milano!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Săptămâna Modei de la Milano 2022 a început marți, 20 septembrie, și ține până astăzi, 26 septembrie. În cadrul evenimentului din Italia, multe case de modă și-au prezentat noile colecții, iar Mădălina Ghenea nu putea de la evenimentul care atrage pasionați de modă din toată lumea.

40429726_10157028494654276_4976133793292222464_n40429726_10157028494654276_4976133793292222464_n

Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano

Prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, unde a participat în calitate de invitat, Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată, întrucât a ales să poarte o ținută nonformistă.

În vârstă de 33 de ani, Mădălina Ghenea a ales să poarte niște colanți scurți, bej, pe care i-a asortat cu un sacou oversized în aceeași nuanță, potrivit profm.ro.

Ținuta ei a fost completată, însă, de o pereche de pantofi cu tocuri înalte, precum și de o poșetă mică, elegantă. În ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru unul discret, iar părul și l-a coafat bucle.

'Cea mai frumoasă!', 'Ești minunată!', 'Cea mai frumoasă femeie din lume!', au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate, la 34 de ani

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani. A slăbit 23 de kilograme

Citește și: Gina Pistol și Smiley, secvențe reale de dragoste în public: „Unele iubiri luptă să rămână până la sfârșit

Cum se menține Mădălina Ghenea în formă

Mădălina Ghenea reușește să arate uimitor în ciudat programului său încărcat. Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent, vorbind astfel cu urmăritorii despre secretul ei de a se menţine în formă. 

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut', a povestit actrița pe Insta Story.

Mai mult decât atât, Mădălina Ghenea a apelat și la acupunctură. Masajul cu ventuze, o formă a acupuncturii, este benefic şi pentru circulatie şi pentru eliminarea toxinelor. Poate fi folosit în tratarea celulitei.

Mădălina Ghenea joacă în House of Gucci

De multe ori, Mădălina Ghenea a fost comparată cu Sophia Loren, așa că o să o interpreteze pe cunoscuta actriță în pelicula ‘House of Gucci. Filmul se bazează pe povestea prezentată în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, publicată de Sara Gay Forben în 2001.

Mădălina Ghenea a spus că i-a fost foarte greu să nu dezvăluie nimic timp de cinci luni de zile despre rolul ei din film.

În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni.

De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, care face parte din distribuția „House of Gucci.

sursa foto: Instagram, Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton