Dan Negru a primit cadou de ziua lui un cal. Florin Piersic și Titus Munteanu i-au făcut marea surpriză: "Mi-a dat multe bătăi de cap la acea vreme"

 Dumitrache Laura
.

Dan Negru împlinește pe 23 februarie frumoasa vârsta de 52 de ani. Prezentatorul TV are numeroase amintiri frumoase adunate de-a lungul anilor. Recent, Dan Negru a povestit care a fost cel mai inedit cadou pe care l-a primit de ziua sa de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a strâns prietenii frumoase cu multi dintre maeștrii teatrului românesc, iar printre aceștia se numără și Florin Piersic. Cei doi au petrecut multe momente de neuitat împreună, iar de ziua lui de naștere, actorul i-a făcut un cadou neașteptat.

dan negrudan negru

Celebrul prezentatoar de la Kanal D a povestit că în urmă cu câțiva ani a primit cadou de ziua sa de naștere un cal adevărat. Florin Piersic și Titus Munteanu au complotat și i-au făcut o surpriză inedită moderatorului tv.

Citește și:Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune: „ Nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am…'. Ce moștenire le lasă în urmă copiilor săi

Citește și:„Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea. Cred într-o copilărie fără excese'. Cum își crește Dan Negru cei doi copii

Citește și:De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit”

Citește și:Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adrian Minune

Dan Negru a primit cadou de ziua lui de naștere un cal

Dan Negru împlinește pe 23 februarie vârsta de 52 de ani. Prezentatorul de la Kanal D a povestit cu această ocazie care a fost cel mai inedit cadou pe care l-a primit de ziua lui de naștere. Îndrăgitul moderator a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani, pe când prezenta o emisiune cu copiii, Florin Piersic și Titus Munteanu au pus la cale un plan inedit. Cei doi i-au cumpărat lui Dan Negru un cal adevărat.

'Îmi amintesc că am primit , acu niște ani, un cadou care mi-a dat multe bătăi de cap. Făceam pe atunci un show cu copii, Echipa Fantastica se numea, și era produs de Titus Munteanu, un mare nume din televiziune. Copiii mi-au făcut atunci cadou …un cal. Asta pentru că noi am povestit despre animale în show și ei, de bună credință, ca să-mi facă o bucurie, mi-au adus un cal. După vreo lună, am reușit să-l plasez într-un centru de echitație lângă București. Până atunci, a fost un chin',a povestit Dan Negru pentru cancan.ro.

Dan Negru: „Veterinarul și-a făcut cruce”

Invitat în emisiunea pe care Dan Negru o prezenta la acea vreme, Florin Piersic a adus aminte de un cal al lui care murise. Astfel, Titus Munteanu le-a dat ideea cadoului, pentru că se apropia ziua de naștere a prezentatorului tv. Astfel, copiii din emisiune au mers în fața casei a lui Dan Negru și i-au pus o fundiță roșie la gât pe care au scris  'La mulți ani, Dan Negru'. Prezentatorul TV i-a pus numele Azorel și l-a ținut aproape o lună, până când vecinii s-au revoltat. După ce Poliția Comunitară a mers la el, Dan Negru a dus calul la un centru de echitație.

'I-am pus numele Azorel, ca de cățel, mă suna Titus Popovici și mă întreba: sunteți bine? Dar un leopard nu ar fi bun? Aveam un veterinar, prieten, unde mai duceam câinele, și când a auzit că am cal, și-a făcut cruce omul', a mai povestit Dan Negru.

Dan Negru a împlinit 52 de ani

Dan Negru a împlinit 52 de ani pe 23 februarie. Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, iar de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia telespectatorilor.

Vedeta de la Kanal D s-a născut pe 23 februarie 1971 și are o carieră de peste 25 de ani în televiziune. În prezent, acesta prezintă două emisiuni de succes la Kanal D, 'Jocul cuvintelor' și 'Tu urmezi'. Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu…'- George Călinescu- Mulțumesc !', este mesajul scris de Dan Negru cu ocazia zilei sale de naștere.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton