Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu! Artistul a închiriat un apartament de lux, lângă Parcul Herăstrău, pentru a locui împreună!

 Gheorghe Florian
.

'Primăvara începe cu tine' este refrenul pe care cu siguranță Dan Bittman îl dedică noii sale iubite, Monica Odagiu. Iată că această primăvară chiar marchează o schimbare importantă în viața solistului, întrucât el și noua lui parteneră au trecut la pasul următor, respectiv s-au mutat împreună.

bittman-odagiu2bittman-odagiu2

Prins într-un turneu cu trupa Holograf, Bittman își cară, între două concerte, lucrurile în noul apartament. Vorbim aici despre noua lui casă, respectiv apartamentul de lux, situate în zona de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, în care s-a mutat alături de Monica Odagiu, noua lui iubită. De altfel, potrivit unor surse din anturajul artistului, se pare că Monica locuiește deja acolo, Bittman fiind cel întârziat, fiind extrem de ocupat și cu angajamentele profesionale.

Puțini sunt cei care știu că, de fapt, începuturile relației dintre Bittman și mai tânăra solistă au rădăcini vechi, mai exact de acum cinci ani. Dar se pare că timpul a trebuit să treacă pentru ca lucrurile să se așeze între ei, ceea ce s-a întâmplat acum, relația concretizându-se într-una extrem de serioasă. Astfel, la doar 23 de ani, iată că Monica l-a determinat pe cel mai cunoscut burlac din showbiz să facă acest pas important, artistul demonstrându-i, la rândul lui, că nu tratează această relație ca pe una sezonieră. Știm cu toții că Bittman a avut mereu lipici la femei, însă puține au fost cele care au reușit să-l scoată din zona lui de confort. Și iată că acum s-a întâmplat acest lucru, în momentul în care nimeni nu s-ar mai fi așteptat ca artistul să se îndrăgostească, din nou.

În ultimele luni solistul a locuit cu chirie, în Pipera, aproape de vechiul domiciliu, pentru a fi mai aproape de cei trei copii ai săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick. Aceștia au rămas în grija mamei lor, cunoscuta textieră muzicală Liliana Ștefan, cu care Dan Bittman a avut o relație ce a durat mai mut de 26 de ani, însă fără să fi fost oficializată în fața ofițerului de stare civilă.

Dan Bittman (57 ani) și Monica Odagiu (23 ani) s-au cunoscut în urmă cu cinci ani datorită actorului Vasile Calofir, unul din cei mai buni prieteni ai lui Dan Bittman. Un an mai târziu, Bittman a făcut ce nu făcuse niciodată înainte, a înregistrat alături de Monica, ce i-a devenit protejată, o melodie estivală, 'Stau cu picioarele în apă rece'. Pentru o promovare mai bună, solistul a apărut și în videoclipul ce a însoțit piesa, în rol de… curtezan al frumoasei brăilence, fostă concurentă la 'Vocea României' (2012), și fostă membră a trupei Lala Band.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton