Cupluri în vacanţă

 Florentina Liutic
.

Plimbări romantice, îmbrăţişări, săruturi. După un sezon extrem de încărcat în care au avut filmări, premiere şi numeroase gale, vedetele de la Hollywood se relaxează alături de persoana iubită. Leonardo DiCaprio sau Cameron Diaz sunt doar două dintre celebrităţile surprinse în ipostaze tandre în timpul vacanţelelor lor.

 

Cu un look diferit de cel cu care ne obişnuisem, care a atras numeroase comentarii, Leonardo DiCaprio se bucură de zilele însorite de la Saint Tropez. Starul hollywdian a ales să îşi petreacă vacanţa pe un yacht alături de noua lui iubită, Toni Garrn, care nu pare deranjată de kilogramele în plus, părul prea mare şi aspectul iubitului ei, care lasă de dorit în ultima perioadă.

 

Paris Hilton a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios de care pare foarte îndrăgostită. Aflaţi pe o plajă din Malibu, cei doi s-au sărutat şi nu şi-au putut lua mâinile unul de pe altul nicio clipă.

 

Cameron Diaz şi iubitul ei, rockerul Benji Madden sunt în vacanţă în Beaulieu, Franţa. Cei doi au coborât de pe yachtul pe care se relaxează pentru o plimbare romantică. Extrem de zâmbitori şi ţinându-se tot timpul de mână, Cameron şi Benji par să se înţeleagă extrem de bine.

 

Prinţul Carl Philip al Suediei pare să aibă două mari slăbiciuni: logodnica lui, Sofia Hellqvist, şi celebra staţiune St. Tropez, unde a revenit pentru a doua oară în această vară. Iar plimbările cu yachtul sunt preferatele celor doi.

 

Foto: Hept

 

Cameron DiazCameron Diaz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton