Top 10 cele mai frumoase rochii purtate de Zoe Saldana în ultima perioadă

 Florentina Liutic
.

Zoe Saldana se află într-o perioadă extrem de frumoasă: este în plin turneu de promovare a ultimului ei film, Guardians of the Galaxy', şi aşteaptă primul ei copil. Vedeta din'Avatar' trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu pictorul italian Marco Perego cu care s-a căsătorit vara trecută în cadrul unei ceremonii restrânse.

 

Actriţa este una dintre cele mai stilate celebrităţi de la Hollywood, iar acest turneu de promovare i-a oferit ocazia perfectă să poarte creaţii ale marilor designeri. Şi cum, sarcina va fi din ce în ce mai vizibilă, Zoe va trebui să îşi adapteze ţinuta la noua siluetă. Cu gustul său desăvârşit, va fi cu siguranţa una dintre cele mai stylish vedete însărcinate de la Hollywood.

 

După naşterea primului ei copil, Zoe va putea fi văzută şi admirată în turneele de promovare pentru Avatar'. Partea a II-a urmează să fie lansată în decembrie 2016, iar următoarele două filme ale seriei sunt programate pentru 2017 şi 2018.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Rochie ValentinoRochie Valentino

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton