Uite ce reguli urmează Carmen Brumă atunci când consumă fructe

 Florentina Liutic
.

Carmen Brumă a făcut un obicei din a dezvălui pe pagina sa de Facebook atât diverse reţete cât şi unele reguli după care se ghidează în privinţa alimentaţiei.

 

De data aceasta, Carmen a notat 5 reguli de bază de care care nu se abate atunci când consumă fructe. Urmându-le, ea a reuşit să aibă o sarcină uşoară care nu i-a adus un număr mare de kilograme, iar după naştere, prezentatoarea TV a revenit rapid la silueta de vis.

 

De asemenea, ea atrage atentia asupra faptului ca fresh-urile de fructe ingrasa si este mult mai sanatos sa consumi fructele ca atare.

 

fructe

 

Iată care sunt acestea:

 

  1. Fructele se mananca dimineata pe stomacul gol sau pana la ora 15.
  2. Fructele sunt o masa in sine , nu se asociaza cu niciun aliment si nu se consuma ca desert imediat dupa masa. (le puteti manca inainte cu 2 ore de masa sau la 2-3 ore dupa)
  3. Incercati sa consumati fructe proaspete in sezonul lor de coacere. Atentie, fresh-urile de fructe ingrasa!!
  4. Fructele acide( cirese, capsune, portocale, etc) se consuma la distanta mai mare in timp (circa 4 ore) fata de alimentele care contin amidon ( paine, paste, orez, cartofi
  5. Mancati fructele imediat dupa ce au fost curatate si taiate pt a profita la maximum de proprietatile lor.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton