Cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan. Cântăreața pregătește o nuntă în "Paradis"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan își alege rochiile de mireasă pe care le va purta la nunta cu George Burcea. În septembrie va avea loc evenimentul, iar ea organizează totul în detaliu. 

La nunta din septembrie, Andreea Bălan va purta 3 rochii. Cântăreața a mers la un designer pentru a crea ținutele speciale.

Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă.

Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi', a povestit Andreea Balan.

Andreea Balan probează rochii de mireasăAndreea Balan probează rochii de mireasă

Andreea Bălan, nuntă și botez în aceeași zi. Artista nu era căsătorită cu George Burcea

A fost un întreg mister căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea. Cântăreața a făcut lumină în acest caz și a povestit într-o emisiune TV care este situația, de fapt. Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o ceremonie în Statele Unite ale Americii, însă nu este una recunoscută și în România. Din acel moment, cei doi s-au considerat soț și soție, chiar dacă actele nu arătau asta.

Andreea Bălan a dezvăluit data nunții, dar în aceeași zi va avea loc și botezul celei de-a doua fetițe a vedetei. Cele două frumoase evenimente vor avea loc pe data de 15 septembrie, iar emoțiile deja au început să apară.

Foto: Facebook, Captură Youtube 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton