Ce au fost și ce-au ajuns! Vedete care au îmbătrânit peste noapte. Imagini virale cu schimbările șocante

 Oana Popoiag
.
aplicația FaceAppaplicația FaceApp

Stresul, nopțile nedormite, consumul emoțional pe care îl cere uneori statutul de vedetă și-au pus amprenta asupra multor celebrități de la noi. Unul dintre cele mai neplăcute efecte este acela al îmbătrânirii premature. Dar uneori este vorba doar despre o aplicație ingenioasă, care îți arată cum vei arăta după 60 de ani. Iată fotografii spectaculoase cu vedete care au încercat cea mai populară aplicație în acest moment, FaceApp.

În ultimele zile, Instagramul a fost invadat de fotografii șocante. Oameni pe care îi știai tineri și zâmbitori au îmbătrânit peste noapte, firele albe și ridurile lăsând urme adânce pe chipurile lor. Deși s-au mai văzut cazuri de persoane care îmbătrânesc prematur, de data aceasta este vorba despre o aplicație pentru telefoanele Android și IOS, FaceApp, ce reușește un lucru spectaculos: să redea fidel figura unui om, așa cum va arăta el la bătrânețe.

Vedetele au cedat și ele tentativei de a încerca efectul de îmbătrânire, iar rezultatul este fabulos. Delia continuă să fie și la bătrânețe o blondă frumoasă, cu toate că nu putem ignora ridurile profunde. Cum era de așteptat, nopțile în cluburi și-au pus amprenta asupra lui Codin Maticiuc, care a ajuns de nerecunoscut. Și poate și de evitat. Speak este un bătrânel de treabă, în vreme ce cu Lino Golden este mai bine să nu te încurci. Iar cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, arată la bătrânețe ca un adevărat milionar în dolari.

Foto: Instagram

Cirește și:

Selly, cel mai celebru vlogger din România, îndrăgostit până peste cap! Cum arată bruneta care i-a furat inima

Cine ar fi iubitul misterios al Simonei Halep. Campioana noastră a fost dată de gol după victoria de la Wimbledon

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton