Simona Halep a aterizat în România! Primele declarații ale campioanei de la Wimbledon

 Oana Popoiag
.
Simona Halep întâmpinată la aeroport de Ilie Năstase și Ion ȚiriacSimona Halep întâmpinată la aeroport de Ilie Năstase și Ion Țiriac

Simona Halep a revenit în România, după ce a ieșit învingătoare în Finala de la Wimbledon, câștigând astfel cel de-al doilea Turneu de Grand Slam din viața ei. Tenismena a fost întâmpinată la Otopeni cu urale și a făcut o declarație emoționantă despre performanța sa istorică, enumerând oamenii care au fost alături de ea în drumul către succes.

După ce anul trecut a câștigat Roland Garros, Simona Halep a făcut din nou istorie, câștigând Finala Wimbledon în fața Serenei Williams, pe care o mai învinsese o singură dată, în 2014, fiind învinsă de aceasta de 9 ori. Tenismena a câștigat fără drept de apel, cu toate că, așa cum a povestit în cadrul unui interviu pentru Tennis Chanel, a avut probleme cu stomacul chiar în dimineața meciului din cauza emoțiilor uriașe.

Așteptată cu mare emoție de români acasă, Simona Halep tocmai a aterizat pe Aeroportul Otopeni, după o cursă de linie. Întâmpinată de Ion Țiriac și Ilie Năstase cu un buchet de flori uriaș, Simona  a dat primele declarații.

'Aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot sprijinul avut de când am început tenis, antrenorilor pe care i-a avut de când am început să țin racheta în mână, de la 4 ani și jumătate, echipei mele, care mă ajută să ating cel mai înalt nivel în tenisul mondial, Federației, fără de care nu aș fi știut ce înseamnă tenisul și tuturor oamenilor care mă susțin. Bineînțeles, sunt persoane speciale în viața mea în ultimii ani: o să încep cu doamna Virginia Ruzici, e alături de mine de zece ani și a considerat că pot ajunge foarte sus, lui Darren Cahill, care în ultimii 4 ani m-a învățat să cred în mine, domnului Țirac îi mulțumesc pentru tot sprijinul și sfaturile date. Dure, mai puțin dure, au fost bune și m-au făcut să cred că pot să o înving chiar și pe Serena într-un turneu de grand slam', a declarat Simona emoționată.

Despre Serena Williams Simona a spus că e cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor, iar zilele următoare are de gând să se odihnească, pentru ca apoi să o ia de la capăt.

Foto: Hepta, captură foto

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton