Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste certurile din căsnicie: "Există conflicte. Cel mai important este..."

 Raiciu Adriana
.

Grațiela și Andrei Duban formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună și un băiețel, care le face viața mult mai frumoasă. În cadrul unui interviu, au dezvăluit că există și la ei certuri, la fel ca în orice alt cuplu, însă reușeșesc să gestioneze cât mai bine situație. Iată care este secretul relației lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au proiecte peste proiecte, însă tot timpul își fac timp și pentru familie. În cadrul unui interviu, Grațiela Duban a spus care este secretul relației lor, ținând cont de faptul că sunt împreună de ani și niciodată nu s-a adus vorba de divorț.

33600819_10209130437697630_3340593204545191936_n33600819_10209130437697630_3340593204545191936_n

Chiar dacă susțin că nu au vreun secret anume, există totuși o mică „regulă” pe care o respectă. Atunci când au păreri diferite despre orice subiect, Grațiela și Andrei Duban preferă să comunice cât mai eficient și să nu transforme totul într-o ceartă.

Citește și: Grațiela Duban, la tribunal cu mătușa sa pentru o moștenire.Ce au de împărțit

Citește și: Andrei Duban a primit cadouri de la Elena Ceaușescu:„Mă invidiau toți'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…

Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste certurile din căsnicie

Grațiela și Andrei Duban s-au căsătorit în 2011 și formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt extrem de simpatici amândoi și au o pasiune comună, actoria, ceea ce înseamnă că fac echipă și pe scenă nu doar acasă.

Ca în orice relație, mai există și momente tensionate, însă soții Duban reușesc tot timpul să treacă peste toate problemelele cu bine. Unul dintre lucrurile de care țin cont pentru o relație de lungă durată este comunicarea. Pe lângă respect, iubire, să comunici cu persoana iubită eficient este extraordinar.

„Grațiela: Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit. Cred că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi.

Andrei: Cel mai important este că noi de dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea.”, au spus soții Duban, pentru WOWbiz.ro.

Grațiela Duban, despre începutul relației cu Andrei

Când s-au cunoscut, prezentatoarea nu avea o părere tocmai bună despre cel care i-a devenit soț. Grațiela a povestit într-un interviu că i se spusese că lui Andrei Duban „îi cam fug ochii după femei’. Câțiva ani mai târziu, cei doi au o relație solidă, bine consolidată, actorul dovedindu-se a fi un familist convins.

Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun DA’ pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!‘, a dezvăluit Grațiela Duban.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton