Cum și-a cunoscut George Burcea tatăl și frații: „A leșinat”

 Sutiu Theodora
.

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, a avut o copilărie de coșmar, mai ales din cauza căruia trebuia să îi spună tată. Invitat în emisiunea În Oglindă, el a vorbit deschis despre greutățile pe care le-a înfruntat în viață. Mama actorului a divorțat atunci când el era foarte mic, din cauza violenței domestice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul are patru frați, însă i-a cunoscut pe toți abia în anul 2006. El cu sora sa mai mare au rămas alături de mamă, în timp ce restul fraților au plecat cu tatăl. Atunci când a împlinit 18 ani, s-a decis să se ducă să își cunoască restul familiei. Chiar dacă cel care i-a dat viață i-a făcut mult rău mamei sale. Dar, atunci când ajuns la domiciului acestora, avea să aibă parte de o mare surpriză.

george-1-1george-1-1

Cum și-a cunoscut George Burcea tatăl și frații. Surpriza a fost de proporții

Iată cum și-a cunoscut George Burcea tatăl și frații. La doar 18 ani, cu actele de identitate la el și emoționat, George a făcut unul dintre cei mai importanți pași din viața ei. Atunci când l-au văzut, aproape toți membrii familiei au leșinat.

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici.

Tremuram, și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu.

Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune „Da, salut, ce vrei?'. Mă uit la el si zic „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău'. A leșinat, a leșinat instant.

Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă.

A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!' și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!' și a leșinat peste tata.

Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați.

A fost un moment de telenovelă, de film. În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic', a dezvăluit George Burcea.

Citește și: Catherine Zeta-Jones filmează în România. În serial joacă și George Burcea: „Priviți afară, frumosul București!’

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au planuri de nuntă: „După ce el își va încheia…'

Citește și: Emi și Cuza, totul despre Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Tatăl lui George Burcea a făcut închisoare pentru crimă

Atunci când el era foarte mic, mama lui George nu a avut deloc o viață ușor alături de soțul ei. Actorul dezvăluia, în urmă cu un an o parte din ororile cu care femeia s-a confruntat.

Potrivit cancan.ro au descoperit că Ioan Burcea avea o amantă pe care a ucis-io cu 25 de lovituri de cuțit, într-un acces de furie care i-a luat mințile bărbatului.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan.

El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o”, au povestit surse pentru publicația citată.

George Burcea: „Tata ne bătea și pe mine, și pe mama'

George Burcea a mai vorbit și în trecut despre copilăria sa sumbră. El a trăit într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele', mai spunea George.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton