Care este, de fapt, numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil!

 Raiciu Adriana
.

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Toată lumea o cunoaște drept Ruxi sau Ruxi Opulența, însă puțini știau cum se numește concurenta de la emisiunea stilistică. Totodată, tânara are o poveste de viață absolut impresionantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Este una dintre vedetele din România care a acceptat să facă parte din competiția stilistică. Își dorește să primească titlul de cea mai stilată femeie din țara noastră, dar și să câștige premiul cel mare.

ruxi-3ruxi-3

Ei bine, cu toate că e destul de cunoscută în mediul online, puțini știu cum se numește, de fapt, Ruxi de la Bravo, ai stil!

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!:„O victimă stilistică!

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:’Am luat-o personal’

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

Citește și: Andreea Popescu a născut. Primele imagini cu fetița sa:„Nu am fost deloc bine

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil

Abia acum s-a aflat care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Ruxi Opulența, așa cum o știe toată lumea din mediul online, este una dintre concurente noului show de la Kanal D.

A fost extrem de repede apreciată de public datorită modului în care se prezintă în emisiunea, dar și pentru că are un simț al umorului bine dezvoltat. Ei bine, fanele o mai cunosc pe aceasta de pe Internet, acolo unde încearcă să influențeze în mod pozitiv femeile.

De curând, Ruxi chiar a scris o carte, în care-și spune povestea. Pe numele său real, Roxana Erdei, aceasta este o tânără din Satu Mare, care și-a dorit să-și depășească condiția.

Povestea vieții sale

De asemenea, pe blogul ei, concurenta de la Bravo, ai stil! a mai vorit și despre unul dintre cele mai mari pierderi din viața sa. Tatăl acesteia s-a stins din viață atunci când Ruxi avea doar 13 ani.

„Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eam trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei :)))). Știu, groaznic:)).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu-Mare, a povestit Ruxi pe blogul ei.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton