Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul: "Noi eram doar amici. Nu ni s-au aprins călcâiele"

 Oana Pantazi
.

Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul. Până la 34 de ani, a câștigat de 6 ori titlul Miss Fitness Universe, este instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, iar în paralel are parte de o viață de familie împlinită, alături de soțul ei și cei doi copii superbi. Iată ce dezvăluiri face Anca Bucur cu privire la bărbatul care i-a furat inima!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul. Anul trecut în septembrie, o țară întreagă a putut admira trupul tonifiat și perfect sculptat al Ancăi Bucur, în cadrul show-ului Splash! Vedete la apă. La 34 de ani, sportiva are un palmares incredibil, dar și o viață de familie de invidiat. Recent, Miss Fitness Universe a vorbit în premieră despre relația cu soțul ei.

218054364_369970477815613_6764156637351272581_n-Copy218054364_369970477815613_6764156637351272581_n-Copy

Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul

Anca Bucur este mama a doi copii, coach și posesoare a titlului de Miss Fitness Universe. Vedeta este căsătorită din anul 2013 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta având loc în mare secret, în Las Vegas. Împreună au un băieţel, Rareş, care a venit pe lume în septembrie 2018, și o fetiță, care a venit pe lume în iulie 2020. Iată ce spune Miss Fitness Universe despre prima întâlnire cu cel care i-a devenit soț!

Citește și: Anca Bucur, jefuită în Spania: „Ne-am trezit dimineața fără portofele”

Citește și: Mesajul lăsat de Bogdan Drăghici, înainte de a se sinucide. Are legătură cu fiica lui pe care a abuzat-o sexual

Citește și: Anamaria Prodan îl critică pe Reghe pentru că nu a vorbit cu Bebeto și Sarah, la tribunal:„Cel mai urât lucru de pe pământ

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Pe Dragoș l-am cunoscut în 2005, când eram la Lotul de gimnastică aerobică. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Prietena mea cea mai bună de atunci ieșea cu prietenul lui, prieten bun. Noi eram doar amici. Nu ni s-au aprins călcâiele. Aveam o energie făină împreună și am descoperit că suntem născuți în aceeași zi, 20 iulie, și chestia asta a fost așa… mai primeam câte un telefon de la el de ziua mea.

După 5 ani, am venit în București, ne-am întâlnit ca prieteni, aveam aceeași energie bună. Ca prieten, mi-a mărturisit că simte ceva mai mult și dacă îi permit să lăsăm lucrurile să evolueze. Mi se părea că e un om echilibrat. Lucrurile s-au dezvoltat frumos, natural și azi avem doi copii minunați. Da, ne știm de ceva ani”, a dezvăluit Anca Bucur pentru pentru canalul online wownews.

„A plecat de la o prietenie foarte frumoasă”

Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul. Sportiva a dezvăluit și că relația lor a debutat cu o prietenie care s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, bazată, nu în ultimul rând, și pe pasiunile comune.

Eu eram un om implicat, respectul față de celălalt om. Nu mi-a plăcut să mă intersectez cu un om care să nu facă parte din tine. Cred că la noi a fost așa… suportul pentru ceea ce fac, m-a susținut mult. În 2010, am avut primele apariții și competiții. Am lăsat lucrurile să curgă natural. Am avut nevoie de un om cu care să vorbesc, să fie cu capul pe umeri.

A plecat de la o prietenie foarte frumoasă, am avut aceeași direcție. Ne respectăm foarte mult pasiunile și ce ne dorim. Chiar dacă suntem părinți, ținem la pasiunea celulilalt. Cred că, de fapt, asta este, te duci în același sens, a mai spus Anca Bucur pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton