Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman: "S-a bucurat, a suflat în lumânări"

 Dumitrache Laura
.

Mioara Roman a împlinit astăzi 82 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a întâmpinat multe probleme de sănătate în ultima perioadă, dar acum este bine și s-a bucurat de ziua sa de naștere. Fiicele sale, Catinca și Oana au fost alături de mama lor. De asemenea, Oana Roman i-a pregătit o surpriză celei care i-a dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a împlinit 82 de ani, marți, 19 aprilie. Cu această ocazie, Oana și sora ei, Catinca, s-au reunit și au fost alături de mama lor. Fiica ei cea mică a vrut să o sărbătorească pe fosta soție a lui Petre Roman așa cum se cuvine și i-a pregătit o surpriză impresionantă.

Mioara Roman zi de nastereMioara Roman zi de nastere

Mama Oanei Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, fiind internată într-o clinică privată de recuperare. Mioara Roman poate veni în vizită la fiica ei oricând, iar cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta s-a bucurat de o masă fastuoasă în familie.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ultima internare în spital:”A avut o perioadă grea…”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată din nou:„Nu mai vrea să stea în spital'

Citește și: Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul:”Noi eram doar amici. Nu ni s-au aprins călcâiele”

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale:”Îți pui întrebări dacă merită…”

Mioara Roman a împlinit 82 de ani

Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a fost sărbătorită într-un mod inedit. Oana Roman a mers la clinica privată unde este internată mama sa pentru recuperare și a luat-o acasă la ea. Vedeta a împărtășit cu internauții din mediul online momentele frumoase pentru care i le-a pregătit mamei sale.

Vedeta a declarat că planul era să ia o masă alături de cei dragi, dar vremea de afară nu a ținut cu ea, așa că au mutat petrecerea acasă la Oana. Mioara Roman a fost înconjurată de persoanele dragi. Catinca Roman, Oana, Marius Elisei și Izabela au sărbătorit-o pe Mioara Roman.

Ce surprize i-a pregătit Oana Roman mamei sale

Oana Roman a așteptat-o pe mama sa cu un buchet de flori minunat, iar acasă o așteptau deja fiica ei cea mare, Catinca și nepoata sa, Izabela. De asemenea, Mioara Roman a fost răsfațată de familia ei cu preparatul ei special, și anume peștele.

„Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit o acasă, în familie! S-a bucurat, a suflat în lumânări și am petrecut o după amiaza frumoasă împreună.I-am comandat pește, mâncarea ei preferata și tort de ciocolata. La mulți ani mama!', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Catinca și Oana Roman au sărbătorit-o pe Mioara Roman

Mioara Roman a fost extrem de fericită să își vadă familia reunită de ziua ei de naștere. Prezenți la petrecere au fost Marius Elisei și Izabela, fiica Oanei Roman. Vedeta i-a urat mamei sale toate cele bune și i-a mulțumit pentru tot ce a învățat-o de-a lungul anilor.

„La mulți ani, mama! Îmi doresc sa fii sănătoasă și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat.

Îți mulțumesc pentru ca m-ai învățat să fiu bună și dreaptă, să iubesc și să respect oamenii care muncesc cinstit și corect, m-ai învățat sa iubesc cărțile și m-ai ajutat sa descopăr lumea. M-ai învățat demnitatea și onoarea!', a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton