Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale: "Îți pui întrebări dacă merită..."

 Raiciu Adriana
.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din generația tânără. A scos piesă după piesă și s-a bucurat de un succes răsunător, după ce a participat la emisiunea Bravo, ai Stil! Însă, drumul său nu a fost deloc ușor. Artista recunoaște că s-a confruntat cu probleme serioase, în drumul său spre succes. Iată prin ce a fost nevoită să treacă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este o cântăreață extrem de apreciată. A participat la concursul de stil de la Kanal D, iar după terminarea emisiunii s-a bucurat de un succes răsunător. Au venit multe colaborări, piesele sale au urcat pe primele locuri în Trending și concertele erau și câte 2-3 pe seară. În cadrul unui interviu, artista recunoaște că s-a confruntat cu probleme serioase, în drumul său spre succes.

theo-rose-2theo-rose-2

A făcut de multe ori terapie, însă tot a ajuns să fie afectată psihic. Despre problemele sale, cântăreața a vorbit deschis în cadrul podcastului prezentat de Gojira.

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Cum arată fratele lui Theo Rose.Radu a împlinit 32 de ani

Citește și: Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control:„Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa’ / EXCLUSIV

Citește și: Povestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică.A ajuns de la femeie de serviciu milionară

Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale

Theo Rose a ajuns să fie una dintre cele mai iubite cântărețe de la momentul actual. Asta i-a adus multe beneficii, atât pe plan profesional, cât și din punct de vedere financiar. Însă, vedeta recunoaște că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, în drumul său spre celebritate.

În cadrul unui podcast, artista spunea că vara trecută a fost plină de evenimente și nu avea timp nici să respire. Mergea la 2-3 evenimente pe zi și nu avea timp să se odihnească. Astfel, după o perioadă destul de solicitantă, Theo s-a confruntat cu sindromul epuizării profesionale.

E greu, spre imposibil, să îți revii.Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Și aveam și filmări toată ziua. Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade. În ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci',  a declarant Theo Rose în podcast-ul menționat anterior.

Totodată, gândindu-se la ultimii ani din viața sa, Theo Rose crede că s-a maturizat prea repede și că simte că are cu mult peste vârsta ei. A ratat chiar multe etape ale tinereții, însă se bucură din plin de rezultat.

Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții.  Am luat în serios muzica de prea mică',  a mai spus cântăreața. 

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton