Care este, de fapt, numele complet al lui Dan Negru: „Eu uit mereu că...”

 Martin Lorena
.

Care este, de fapt, numele complet al lui Dan Negru. Dan Negru este unul dintre cei mai admirați oameni de televiziune din România. Acesta a reușit să obțină titlul de „regele audiențelor', în toată perioada în care a prezentat pentru Antena 1. Acum, el a decis să își schimbe locul de muncă și a ajuns la Kanal D. Aici, Dan Negru a oferit un interviu în cadrul căruia a spus care este numele său complet!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care este, de fapt, numele complet al lui Dan Negru. Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Timp de 22 de ani, publicul a putut să îl remarce la Antena 1, acolo unde a moderat concursuri, emisiuni și celebrele revelioane. Acum, el a intrat în echipa Kanal D, unde se simte în largul său. Pentru aceștia, el a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit care este numele său complet.

Dan-Negru-1-1Dan-Negru-1-1

Nu multă lume știe acest lucru despre prezentatorul TV! Chiar și el a recunoscut că datorită mamei sale își amintește ce nume sfânt poartă.

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui, de ziua de naștere:„Abia așteaptă să…’

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune’

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!’  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…’

Care este, de fapt, numele complet al lui Dan Negru

Care este, de fapt, numele complet al lui Dan Negru. Dan Negru a recunoscut că numele său complet nu este cel cu care se prezintă la televizor. Nu multă lume cunoaște faptul că fosta vedetă a Antenei 1 mai are un prenume. Este vorba de Cristian, iar în fiecare an, mama sa îi amintește acest detaliu personal.

„Numele meu pleacă de Christos. Mama stiu că tot timpul mă suna de 25 de decembrie și îmi spunea „La mulți ani!” și nu înțelegeam de ce. De ani de zile, de când sunt copil, îmi zic și în fiecare an îmi reamintește. Pai Cristian este de la Christos. Eu uit mereu că nu este un nume ca Petru”, a spus el pentru KANAL D.

Despre moștenirea lăsată copiilor săi

Dan Negru nu doar că a dat lovitura în televiziune, ci și în afaceri! Acesta are mai multe terenuri, face investiții majore și se bucură de fiecare sumă pe care o primește. Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași interviu, el a povestit că a moștenit câteva acte de proprietate, vechi de 100 de ani. Momentan, el nu a făcut nimic cu acestea, însă a promis că le va lăsa moștenire copiilor săi.

„Ai mei au avut o viață mai complicata prin anii ’50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tata în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani,” a adăugat el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton