În ce relații au rămas Iulia Sălăgean și Alex Bodi: „Suntem...”

 Martin Lorena
.

În ce relații au rămas Iulia Sălăgean și Alex Bodi. Iulia Sălăgean și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. La momentul divorțului, cei doi și-au aruncat vorbe dure și acuzații grave. Acum, fosta soție a omului de afaceri a ieșit public și a explicat care este, în prezent, relația cu tatăl fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Iulia Sălăgean și Alex Bodi. Iulia Sălăgean și Alex Bodi au avut multe momente tensionate, după finalizarea divorțului. Cei doi și-au spus vorbe grele și s-au acuzat reciproc, în nenumărate rânduri. Acum, fosta soție a omului de afaceri rupe tăcerea și spune în ce relație a rămas cu el!

Iulia-Salagean-1Iulia-Salagean-1

Iulia Sălăgean a explicat că a păstrat o legătură de prietenie cu Alex Bodi, de dragul fiicei lor. Se pare că micuța este foarte atașată de tatăl său.

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…

Citește și: Bianca Drăgușanu, dans incendiar la bară!Cum s-a lăsat filmată

În ce relații au rămas Iulia Sălăgean și Alex Bodi

Iulia Sălăgean a explicat că în momentul de față are o relație bună cu fostul ei soț. Se pare că totul se datorează fiicei celor doi, care este extrem de apropiată de Alex Bodi. Blondina a menționat că observă momentele în care fetiței sale îi este dor de tatăl său.

'Relația e foarte bună. Suntem foarte bine. Ne înțelegem foarte bine. Vorbim și comunicăm în legătură cu fata, foarte mult, eu oricum comunic, pentru că stând mereu cu mine fata și observ, îmi dau seama dacă e tristă, dacă îi e dor. Suntem prieteni, familie, ceva total', a spus ea la Antena Stars.

A mers la psiholog

Iulia Sălăgean a mers la psiholog în urmă cu câțiva ani. Aceasta a explicat că la un moment dat a simțit că nu se mai descurcă singură. Mai mult decât atât, ședințele la terapeut au ajutat-o foarte mult.

'Eu sunt foarte puternică de felul meu și mă ajut și analizez situațiile și tot, și pe mine mă analizez, dar la un moment dat am văzut că nu mă mai descurc singură, în sensul ăsta. Atunci am vorbit cu un psiholog foarte bun, de la Sibiu și m-a ajutat', a spus ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton