Cum se va desfășura finala Survivor. Decizia de ultim moment a producătorilor

 Dumitrache Medeea
.

Cum se va desfășura finala Survivor? Finala Survivor România 2021 va avea loc pe 10 iulie. Dacă inițial producătorii au spus că marea finală se va desfășura în regim dual, adică înregistrată și live, acum s-a luat o decizie de ultim moment. Cum se va desfășura finala Survivor România 2021?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se va desfășura finala Survivor? Producătorii Survivor România 2021 au luat o decizie radicală în ceea ce privește marea finală care va avea loc pe 10 iulie. Inițial, prima parte a emisiunii urma să fie înregistrată, apoi să se difuzeze live din platourile Kanal D.

chitu-deschiderechitu-deschidere

Pentru că situația pandemică s-a ameliorat, iar cazurile de infectări sunt din ce în ce mai puține, producătorii Survivor au luat o decizie de ultim moment, potrivit fanatik.ro.

Cum se va desfășura finală Survivor România 2021

Cum se va desfășura finală Survivor? Producătorii Survivor România 2021 au decis ca marea finală a concursului să se țină pe 10 iulie pentru a nu se suprapune cu finala Euro 2020.

Însă o altă decizie majoră a fost luată cu privire la marea finală. Producătorii au luat hotărârea ca cea mai importantă ediție a Survivor România 2021 să fie transmisă exclusiv în regim live…din Republica Dominicană!

Citește și: Survivor 2021.Ce înseamnă jocurile individuale

Citește și: Când se termină Survivor România 2021.Cum se va desfășura finala

Citește și: Finala Survivor 2021.Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totul

Citește și: Gabi Bădălău intervine în scandalul Bianca Drăgușanu – Claudia Pătrășcanu:

Citește și: Ioniță de la Clejani, primele declarații despre presupusul divorț de Viorica:

Foștii concurenți de la Survivor România 2021 au fost contactați de producători zilele trecute. Aceștia trebuie să se întoarcă în Republica Dominicană pe 9 iulie pentru a participa la marea finală. Cei care vor refuza să se întoarcă vor fi sancționați conform contractului.

Cum va arăta finala Survivor România 2021

Producătorii își doresc să difuzeze live momentul în care vor exista mai multe sesiuni de votare.

Daniel Pavel va intervieva fiecare fost concurent și actual concurent în parte, discuțiile concentrându-se pe cei patru finaliști.

După ce competiția Survivor România 2021 va lua sfârșit, foștii concurenți vor mai rămâne în Republica Dominicană până pe 15 iulie. Aceștia vor fi cazați la un resort de lux, unde vor avea timp de distracție și relaxare.

Când se termină Survivor

A trecut jumătate de an de când concurenții de la Survivor au ajuns în Republica Dominicană, făcând față tuturor condițiilor dificile din junglă.

Finala Survivor România 2021 va avea loc pe data de 10 iulie și va avea două componente. În prima, vor fi difuzate imagini filmate în Republica Dominicană, iar cea de-a doua parte va fi live, transmisă din studiourile Kanal D.

Cine câștigă finala Survivor

În bătălia pentru marele premiu au mai rămas Zanni, Elena Marin, Marius Crăciun, Maria Chițu, Andrei Dascălu. Doi dintre ei vor fi eliminați, iar în marea finală vor ajunge doar patru concurenți.

Concurentul cu cele mai multe voturi din partea publicului va fi cel care va câștiga competiția Survivor România 2021.

Potrivit caselor de pariuri, Zanni are cele mai multe șanse de câștig. Faimosul este urmat de Marius Crăciun. Fetele Elena Marin și Maria Chițu sunt cotate fără șanse reale de câștig.

Elena Marin a fost deja nominalizată pentru eliminare de Marius Crăciun, după ce acesta a câștigat prima zi a jocurilor individuale. Însă zvonurile din Republica Dominicană o anunță ca fiind finalistă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton