Când este finala Survivor România 2021

 Dumba Gabriela
.

Când este finala Survivor România 2021 se întreabă toți fanii show-ului de la Kanal D! Concurenții luptă cu ultimele puteri, emoțiile sunt uriașe și susținătorii de acasă abia dacă mai rezistă tensiunii. După luni în care au făcut foamea în Dominicană, s-au rănit, au dormit pe jos, au plâns și au legat prietenii pe viață, cei mai puternici concurenți se pregătesc pentru marea finală Survivor România 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Survivor România 2021 se apropie de sfârșit! Încă puțin și vom afla marele câștigător Survivor 2021 în finala care va avea loc pe 10 iulie. Așadar, marea Finală Survivor România 2021, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000 de Euro, va putea fi urmarită pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

11151115

După jumatate de an de competiție acerbă, ce a ținut cu sufletul la gură milioane de români și a impus în fața publicului adevărați eroi moderni, show-ul fenomen Survivor Romania 2021 se apropie de deznodământ.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele' Zanni, la Survivor:„Mi-a spus că n-o să mă voteze’

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Cum se va desfășura finala Survivor.Decizia de ultim moment a producătorilor

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Cine a rămas în finala Survivor România 2021

În competiția Survivor România 2021 au rămas doi Faimoși –  Zannidache și Elena Marin și trei Razboinici –  Maria, Andrei și Marius. De joi, concurenții redutabili au început luptele individuale. Concurenții vor pune la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu.

Rămâne de văzut care dintre ei se va califica în marea finală Survivor România 2021!

Toți cei cinci concurenți rămași în concurs își merită din plin locul în această bătălie incredibilă. Și-au forțat toate limitele, au îndurat  foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți.

Concurenții luptă cu ultimele puteri pentru finala Survivor România 2021

Ca niste adevărați gladiatori moderni, au dat totul pe traseele din Republica Dominicană. Le-au oferit celor din fața micilor ecrane un spectacol total al sportivitații, camaraderiei, fairplay-ului, dar și al slăbiciunilor omenești. 

Mai au foarte puțin până în Marea Finală Survivor 2021, iar presiunea este uriașă. Publicul va avea în continuare un cuvânt greu de spus în acest show. Modalitatea prin care acesta va decide soarta competitorilor va fi comunicată de Daniel Pavel, în timpul edițiilor următoare Survivor România 2021.

Urmează cele mai intense bătălii pe traseele din Republica Dominicană, comentate de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021.

Când este finala Survivor România 2021

Urmează zile de foc la Survivor România!  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele.

Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui premiu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România 2021!' , a spus Daniel Pavel.

VIVA! vă ține la curent cu toate detaliile legate de Finala Survivor Romania 2021 ce va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Clasament Survivor. Cei mai buni concurenți înainte de finala Survivor România 2021

Topul celor mai buni concurenți. Lupta devine din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021, însă topul celor mai buni concurenți din Republica Dominicană nu suferă scrimbări majore față de săptămâna trecută. În continuare, din echipa Faimoșilor, Zanni ocupă primul loc.

Pe primul loc în clasamentul general se află Maria Chițu, de la Războinici, cu un procent de eficacitate de 64,2%. Totuși, Zanni a reușit să obțină un record absolut la Survivor, fiind pe primul loc din echipa Faimoșilor, cu 226 de jocuri jucate și 129 de victorii. Tot în clasamentul general, Elena Marin se află pe locul patru. Reamintim că Războinicul Albert Oprea a fost eliminat înainte de finală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton