Puya, oprit de gardieni să intre în penitenciar, unde își vizita un prieten: "În halul ăsta s-a ajuns!"

 Oana Pantazi
.

Puya a avut parte recent de o surpriză de proporții, în timp ce încerca să-și viziteze un prieten aflat în penitenciar. Gardienii i-au interzis accesul artistului, care a fost nevoit să se întoarcă din drum dintr-un motiv total neașteptat…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Probabil întâmplarea pe care Puya a trăit-o recent se va transforma într-o piesă curând, artistul de muzică hip-hop fiind oprit să intre în penitenciar, unde venise să-și viziteze un prieten, dintr-un motiv pe care nu l-a anticipat nicio clipă. Inițial a crezut că gardienii sunt puși pe glume, însă nu a fost deloc așa. Puya a fost nevoit să se întoarcă din drum și să revină arătând corespunzător rigorilor penitenciarului.

1898058_1374257862849718_1564187373_n1898058_1374257862849718_1564187373_n

Puya, oprit de gardieni să pătrundă în penitenciar!

Recent, Puya a împărtășit cu fanii săi de pe contul de socializare, o pățanie trăită chiar de el, în momentul în care a mers la penitenciar pentru a-și vizita un prieten. Gardienii de acolo au fost inflexibili, după ce i-au comunicat că nu respectă protocolul în ceea ce privește ținuta! Artistul purta o pereche de bermude, decente, de altfel, și nu s-a gândit nicio clipă că acest lucru îl va împiedica să intre în penitenciar. Ba, mai mult, a crezut că este o glumă…

Citește și: Puya – Cel mai bun baiat rau – VIDEO

Citește și: Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea: „Tu ești puternică, iar noi…”

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:„Sunt geloase pe mine’

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: „Nu vreau să devin Angelina Jolie”

„Am vrut să fac și eu o faptă bună astăzi și să merg în vizită la un prieten care este închis aici, la Penitenciarul Mioveni. Băi, ce credeți? N-ai voie să intri în bermude. Vara. M-a trimis înapoi să mă duc să îmi cumpăr pantaloni lungi. Da, mă, da! N-ai voie să intri în bermude în penitenciar, la vizită. Trebuie să te duci să-ți cumperi pantaloni lungi! Ia, mă! Ăștia sunt pantalonii cu care n-ai voie să te duci la pușcărie, în vizită. Ăștia sunt. Și în biserică ai voie în bermude. Na… nu zice nimeni să vii îmbrăcat în… costum de baie. Asta este! Așa m-am îmbrăcat, le-a povestit Puya, indignat, pe contul de socializare, fanilor săi, prin intermediul unui videoclip în care le-a arătat și bermudele cu pricina.

„M-am dus și mi-am luat pantaloni”

Ulterior, artistul a povestit că a fost nevoit să meargă la un magazin din apropiere, de unde și-a cumpărat o pereche de pantaloni lungi, fără de care nu putea fi primit în Penitenciarul de la Mioveni, unde se află închis prietenul lui.

„În halul ăsta s-a ajuns, la bătaia asta de joc, unde oamenii au ajuns să fie duși la pădure că n-au mască, să fie bătuți peste tot, să li se încalce toate drepturile posibile, pentru că oamenii au, ca să zic așa, puterea-n mână! M-am dus și mi-am luat pantaloni pentru că vreau să-mi văd prietenul”, a mai comentat Puya, care ce și-a cumpărat dintr-un supermarket o pereche de pantaloni lungi, de culoare gri, corespunzători cerințelor din penitenciar.

Un rebel de felul lui, artistul de hip-hop a conchis că „trăim în lumea regulilor absurde”, unde „puterea poate să decidă absolut orice tâmpenie îi vine prin cap”.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton