Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, operat după ce a înghițit două bile magnetice: „A stat cinci săptămâni în spital”

 Martin Lorena
.

Romică Țociu, noi detalii despre starea de sănătate a nepotului său, care a înghițit două bile magnetice. Romică Țociu și familia lui au trecut prin clipe dificile în momentul în care nepotul actorului, în vârstă de trei ani, a înghițit două bile magnetice. Micuțul a stat în spital timp de cinci săptămâni, iar acum urmează să fie externat. Iată ce a spus vedeta despre starea de sănătate a lui Philip.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Chiar dacă multă lume îl cunoaște și are parte de foarte multă faimă, asta nu înseamnă că stă departe de probleme. În urmă cu mai bine de o lună, nepotul său în vârstă de 3 ani, Philip, a ajuns la spital după ce a înghițit două bile magnetice. Iată cum se simte micuțul acum!

Romica-Tociu-1Romica-Tociu-1

Micuțul a suferit o operație pentru a se pune pe picioare. Vineri el urmează să fie externat din spital, motiv pentru care actorul este extrem de fericit.

Citește și: Nepotul lui Romică Țociu, operat timp de trei ore și jumătate, după ce a înghițit două bile magnetice:”I-au perforat stomacul”

Citește și: Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:Este strigătul interior al oricărui om

Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, operat după ce a înghițit două bile magnetice

Nepotul lui Romică Țociu a trecut prin momente dificile. La doar trei ani, el a înghițit două bile magnetice, motiv pentru care a fost operat de urgență. Acesta a petrecut 5 săptămâni în spital, însă acum starea lui de sănătate este stabilă. În cursul zilei de vineri, el va fi externat.

„Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit. Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări', a declarat Romică Țociu, pentru Playtech-Impact.ro.

„Mănâncă bine!'

În acest moment, Philip se simte mult mai bine. Nepotul lui Romică Țociu a început să mănânce destul de bine, lucru care i-a bucurat nespus pe părinții săi.

„Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel.', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton