Zodiile veșnic nemulțumite. Ei vor mereu mai mult

 Oana Pantazi
.

Care sunt zodiile mereu nemulțumite. Deși cu toții avem momente în care nu ne plac anumite lucruri sau situații, există totuși niște nativi care sunt mereu nemulțumiți. Iată zodiile care fac parte din topul celor care își doresc în permanență mai mult!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Care sunt zodiile mereu nemulțumite. Ești nemulțumit de de relația de cuplu, de jobul pe care îl ai și, în general, cam de tot ce te înconjoară? Atunci s-ar putea să faci parte dintre nativii uneia dintre cele patru zodii mereu nemulțumite. Iată care sunt acestea, conform cunoscutului numerolog Mihai Voropchievici!

Care sunt zodiile veșnic nemulțumite. Săgetător

Inteligent, speculativ, curios și, în egală măsură, incisiv, Săgetătorul este primul din lista nemulțumiților zodiacului. Acest nativ se plictisește extrem de repede dacă nu găsește lucruri noi care să îi capteze atenția și să-l scoată din rutină, iar în cele din urmă va ajunge să se plângă de tot ce îl înconjoară. Acest nativ adoră laudele și de obicei consideră că i se cuvin, așadar are nevoie în permanență de noi provocări. Săgetătorul e mereu primul în situații complicate, fiind incisiv și combativ, dar și atras de lucrurile mărețe. Drept urmare, nu este de mirare că nu este aproape niciodată mulțumit de ceea ce trăiește în prezent și nici de ceea ce are. Momentele și realizările mici pentru ei nu contează, consideră că ele vin în mod inevitabil. În momentul în care simte că e ceva nou, el e primul care reacționează și e foarte incisiv și combativ, pentru că el are nevoie de ceva măreț, de ceva neașteptat. E rareori mulțumit cu ceea ce are și cu viața lui actuală, spune Mihai Voropchievici la Antena 3.

Capricorn

Zodie de Pământ pragmatică și, ca atare materialistă, Capricornul nu este niciodată mulțumit de situația sa financiară. Încăpățânați, în egalămăsură, Capricornii își doresc să aibă un statut financiar mai bun, iar faptul că nu își pot permite tot ce visează îi deranjează cel mai mult. Deloc largi la mână, acești nativi sunt deranjați atunci când au parteneri cheltuitori, fiindcă nu urăsc nimic mai mult decât să rămână fără bani. Capricornii trăiesc permanent cu teama de a nu ajunge la sapă de lemn, așadar obișnuiesc întotdeauna să pună bani deoparte. Dar faptul că uneori reușesc să adune sume impresionante tot nu-i lasă să se bucure de ce au cu adevărat, teama de sărăcie fiind permanent prezentă.

Citește și: 3 zodii de bărbați care nu vor înșela niciodată

Citește și: Top 3 cele mai geloase zodii

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii. Nativii care sunt compatibili

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Care sunt zodiile veșnic nemulțumite. Berbec

Și Berbecii se înscriu în același tipar, deoarece acești nativi caută în permanență mai mult. Sunt veșnic nemulțumiți de situația lor actuală, însă pentru ei nu există obstacole atunci când vor cu adevărat să-și atingă scopul. Din păcate, aceștia nu reușesc niciodată să se bucure de ziua prezentă și de ce au, fiindcă sunt permanent preocupați să parvină, să aibă o altă viață, mai bună. Berbecii nu au niciodată suficient, în opinia lor, și nu-i poți opri nicicum atunci când își propun ceva, indiferent de consecințe. Dar nu este un secret pentru nimeni că încăpățânarea îi reprezintă.

Care sunt zodiile veșnic nemulțumite. Gemeni

Zodie duală, Gemenii sunt probabil unii dintre cei mai inconstanți nativi ai zodiacului. Aceștia când sunt mulțumiți de situația lor, când vor să schimbe lucrurile care până mai ieri îi mulțumeau. Chiar și când, aparent, sunt liniștiți, mintea Gemeilor creează scenarii, găsind permanent lucruri care nu le sunt pe plac. Mai mult, datorită imaginației debordante și a puterii lor de convingere, aceștia reuesc să-și implice și partenerii în planurile lor. „Au schimbare pentru a-și face viața mai frumoasă și dacă încetinesc ritmul sau devin prea confortabili în viața lor, riscă să devină pasivi și asta îi ucide. Dacă unul tinde spre lenevire, celălalt vine și îl zgândăre. Au și darul de a se mobiliza foarte repede. Se vor simți blocați și nefericiți atunci când au obstacole și când nu au posibilitatea să acumuleze informații, să cunoască, să citească, să învețe. Ei sunt mari dornici de acumulare, de aia sunt și o zodie foarte inteligentă și, pentru ei, lipsa de informație înseamnă moartea creierului”, spune Mihai Voropchievici.

Vărsător

Dependenți de adrenalină și dușmani ai rutinei, Vărsătorii sunt prin definiție nemulțumiți de tot ce îi înconjoară, atunci când lucrul sau persona respectivă nu mai suscită interes pentru ei. Zodie de Aer, acești nativi nu se liniștesc până nu-și ating scopurile, iar atunci când se întâmplă asta, se îndreaptă imediat spre următoarea provocare. Lipsa de adrenalină și de acțiune îi face să devină rapid apatici și chiar depresivi. La polul opus, cei mulțumiți de viața lor riscă să se închidă în zona de confort și să se plafoneze, mulțumindu-se cu o existență rutinieră. Asta nu prea se întâmplă însă decât foarte rar, deoarece Vărsătorii urăsc plafonarea și joburile rutiniere. Provocările îi țin în formă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton