Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani: "Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna"

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține în formă Romanița Iovan, la 58 de ani. Romanița Iovan este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Creatoarea de modă arată incredibil de bine la cei 58 de ani. Fosta soție a lui Adrian Iovan a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la 58 de ani. Creatoare de modă are un stil de viață sănătos, iar două zile pe săptămână ține post intermitent. Unul dintre secretele vedetei este hidratarea. Vedeta consumă multă apă, reușind să elimine toxinele din corp.

romanita iovanromanita iovan

Vedeta a reușit să găsescă o formulă extraordinată pentru o viață echilibrată. Această dietă este folosită de multe vedete, inclusiv de starurile internaționale. Romanița Iovan are un fiu de 19 ani, din căsnicia cu regretatul Adrian Iovan. Pilotul și-a pierdut viața în tragedia din Munții Apuseni, din 2014. Romanița și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste alături de Iulian.

Citește și: Romanița Iovan și-a educat fiul său fie independent. Ce decizie a luat după moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan:”I-am dat să spele rufe și 50 de lei”

Citește și:Ce risc uriaș și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului, la un an de la moartea lui Adrian Iovan:”Mi se pare nebunia vieții”

Citește și:Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…'

Citește și:De ce s-a internat Horia Moculescu în spital:”Nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani, dar…”

Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani

Romanița Iovan a fost întotdeauna pasionată de fashion, iar în prezent se numără printre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară. Vedeta arată extraordinat la 58 de ani, dezvăluind cum se menține în formă. Fosta soție a lui Adrian Iovan ține o dietă cunoscută de numeroase vedete internaționale.

Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin. Poți alege ca două zile pe săptămână să faci fasting, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19 sau 20.00, depinde cum poți, până în 16 ore sau cel mai bine ar fi 18 ore.

În acel timp trebuie să bei foarte foarte multă apă că dacă nu bei apă, nu ai făcut nimic. De fapt apa care se eliberează din organism înseamnă eliberarea toxinelor și contează  foarte mult lucrul ăsta”, a spus Romanita Iovan pentru click.ro.

Romanița Iovan: „Eu practic sportul, nu costă bani”

Romanița Iovan are un stil de viață sănătos, iar sportul este foarte important pentru ea. Vedeta a declarat că întotdeauna face mișcare și acest lucru o face fericită. Creatoarea de modă le-a recomandat celor care susțin că nu au timp să facă sport, să se gândească la sănătatea și fericirea lor.

După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. Eu practic sportul,  nu costă bani. Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mișcare, nu vrea să facă mișcare. Nu există să nu ai timp, tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna.

Pentru tine  sportul înseamnă sănătate și să mănânci sănătos, să faci orice te bucură, orice îți place. De altfel, fericirea e importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ești dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul tău ieși din acel bol de lucruri negative și te duci în altă  direcție și tot timpul trebuie să îți cauți fericirea, tot timpul trebuie să o și găsești.', este de părere Romanița.

Creatoare de modă trăiește o poveste de dragoste cu Iulian

Creatoarea de modă iubește și este iubită. Romanița Iovan trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Iulian, de mai bine de 13 ani. Între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea.

Cei doi nu s-au căsătorit, aceasta fiind dorința amândurora. Cu toate astea, iubirea lor se bazează pe multă încredere și dragoste, la fel ca în prima zi. Romanița și Iulian se sprijină reciproc, mai ales că și partenerul vedetei mai are un băiat de 19 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton