Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând: "Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău"

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Dan Capatos au fost la cuțite și nu și-au mai vorbit câțiva ani. În 2015 a avut loc marea împăcare, iar recent, Oana a povestit cum a luat decizia de a se împăca cu prezentatorul tv. La un moment, celebrul moderator tv i-a adus acesteia mai multe cuvinte dure, motiv pentru care între cei doi a existat un conflict.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost deseori criticată în trecut, având multe conflicte cu numeroase celebrități de la noi din țară. Cu toate astea, vedeta a reamintit de conflictul cu Dan Capatos, prezentatorul de la Xtra Night Show. Cei doi nu și-au mai vorbit multă vreme, dar moderatorul tv avea să-și ceară scuze pentru faptul că a greșit.

OanaOana

Invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, fiica lui Petre Roman a vorbit dezbătut mai multe detalii din viața sa personală, care au întristat-o la un moment dat. Printre subiectele abordate, Oana a povestit și despre scandalul pe care l-a avut în trecut cu Dan Capatos.

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și:Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:'Am menținut fiorii în relația noastră'

Citește și: Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină:”Primul trimestru e cel mai greu”

Oana Roman și Dan Capatos nu și-au vorbit ani la rând

Oana Roman a reușit să surprindă multă lume după ce s-a ambiționat să slăbească zeci de kilograme. Vedeta s-a luptat de-a lungul timpului cu răutățile oamenilor, dar a dovedit întotdeauna că este o femeie puternică. Invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, Oana Roman a dezbătut mai multe subiecte.

Vedeta a povestit și despre conflictul pe care l-a avut în trecut cu Dan Capatos. Soția lui Marius Elisei a recunoscut că au existat celebrități de la noi din țară care au jignit-o și a decis să nu mai vorbească cu ele. Cu toate astea, Dan Capatos și-a dat seama de greșeala făcută și i-a cerut iertare Oanei.

Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine.Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut. Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir astăzi, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc”, a declarat Oana Roman.

Cum se înțeleg în prezent Oana Roman și Dan Capatos

Oana Roman a decis să îl ierte pe Dan Capatos, după ce acesta și-a cerut scuze public pentru greșeala făcută. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine, iar Oana este invitată în nenumărate rânduri în emisiunea moderatorului tv.

 „Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zi, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta.', a mai spus vedeta.

Oana a trecut prin momente cumplite în copilărie

Oana Roman își aduce aminte cu tristețe de perioada copilăriei. Vedeta a trecut prin momente cumplite în timp ce era în plină dezvoltare. Oana a povestit că era deseori jignită de colegii din școală.

'Am fost victima bullyingului deoarece eu mereu am fost un copil alfel, iar tendința celorlalți copii era să mă respingă, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinții mei nu aduceau cadouri profesorilor.Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal. Copiii aia s-au purtat oribil cu mine', a spus Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton