Cum se simte Dinu Maxer după operația de blefaroplastie: "Am o jenă în a privi mult timp"

 Dumitrache Laura
.

Cum se simte Dinu Maxer după operația de blefaroplastie. Dinu Maxer și-a făcut o operație estetică la nivelul feței. Soția sa, Deea Maxer i-a făcut cadou la împlinirea celor 49 de ani o intervenție estetică. Între cei doi există o diferență de vârstă de 16 ani, iar artista și-a dorit ca soțul ei să fie mai arătos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Între Deea și Dinu Maxer este o diferență de vârstă de 16 ani, iar artista și-a dorit un soț mai tânăr, astfel că l-a dus la fostul ei coleg de facultate, actual doctor estetician. Dinu Maxer și-a făcut o blefaroplastie, iar acum artistul se simte bine.

dinu mxaerdinu mxaer

Dinu Maxer a recurs la o operație estetică, după ce a realizat că sunt anumite lucruri pe care ar vrea să le îmbunătățească la fața lui, iar trecerea anilor și-a pus amprenta pe fizicul lui. În urmă cu câteva zile, artistul și-a făcut o intervenție estetică.

Citește și: Deea Maxer, declarații neașteptate după 14 ani de căsnicie cu Dinu Maxer:„Aș fi schimbat tot'

Citește și:Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie.Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: „Ea suferea”

Citește și: Cristina Joia a fost diagnosticată cu o afecțiune la plămâni, în trecut. A ajuns pe masa de operație:”S-ar putea să crăpi”

Citește și:Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite'. A făcut-o pe Mădălina Cafadaru să plângă:„Toți sunt niște idioți și…'

Cum se simte Dinu Maxer după operația estetică suferită

Dinu Maxer a primit un cadou neașteptat de ziua lui. Artistul va împlini luna aceasta 49 de ani, iar soția sa, Deea, i-a făcut programare la medicul estetician. În urmă cu câteva zile, artistul a suferit o operație estetică la nivelul feței. Mai exact, Dinu Maxer și-a făcut o blefaroplastie, iar acum cântărețul se simte foarte bine. Acesta este nerăbdător să scape de bandaje pentru a observa rezultatul final.

Eu mă simt bine, durerile sunt mici, am jenă în a privi mult timp, este oarecum deranjantă și faptul că nu poți să ridici privirea decât ridicând capul dar după schimbarea pansamentelor totul a decurs mult mai bine.

Asta se întâmpla vineri seara! Iar în ceea ce privește impactul vizual pentru pansamentele din jurul ochilor am dat-o pe glumă și am zis că a venit perfect acum deoarece este momentul Halloween și am zis că m-am machiat deja de Halloween.',  a spus Dinu pentru click.

Deea l-a scos în club pe Dinu Maxer, de Halloween

Pentru a nu se mai gândi la durere, Deea Maxer a decis să-și scoată soțul la distracție. Cei doi au mers în club de Halloween, împreună cu gașca de prieteni. Artistul a purtat un costum specific de Halloween și și-a pus o pereche de ochelari pentru a nu fi deranjat.

Așa că Dinu la petrecerea de Halloween a purtat un costum specific petrecerii, și-a pus și o pereche de ochelari pentru a masca zona ochilor, să fie ok estetic, să nu vadă oamenii că este pansat la ochi și să se ferească de fum. Pot să spun că în a cincea zi de operație a ieșit în club și acum suntem și la spectacol, la Videle (duminică), unde avem un festival de toamnă pe care îl prezentăm.„, a declarat Deea.

Deea Maxer și-a dus soțul la medicul estetician

Deea Maxer s-a gândit că soțul ei, Dinu Maxer are nevoie de o intervenție estetică și a mers cu el la chirurg. În luna noiembrie, artistul împlinește 49 de ani, iar Deea i-a făcut această surpriză neașteptată.

Anul ăsta, uitându-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de «îmbunătățiri». Este artist, apare periodic pe «sticlă» la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! În noiembrie Dinu face 49 ani! Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou. Prima operație estetică, pentru că și bărbații apelează des la astfel de intervenții! ', a declarat Deea Maxer pentru ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton