Cum se înțelege Jorge cu fiica lui vitregă, Ilinca: "Eu am fost ăla care a stat noaptea cu ea să plângă"

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că Jorge are și o fiică vitregă și că, mai mult, artistul are o relație foarte bună cu ea. Și cum Ilinca are acum 20 de ani și este o tânără superbă, mama ei, Ramona Prodea, și Jorge îi sunt în egală măsură și prieteni, nu doar părinți. Iată ce relație există între artist și fiica lui vitregă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge este tatăl biologic a doi copii, dar și tată și prieten bun pentru superba lui fiică vitregă, Ilinca. Chia dacă diferența dintre cei trei este mare, atistul face față cu brio provocărilor de părinte. Mai mult, cu fiica cea mare are o relație specială de prietenie.

jorge-fiica-vitrega-1-copyjorge-fiica-vitrega-1-copy

Cum se înțelege Jorge cu fiica vitregă

Jorge are trei copii, însă doar doi sunt sânge din sângele lui, Ilinca fiindu-i fiică vitregă. Artistul are o fată, Karina, din prima căsătorie, și un băiețel, David, din căsnicia actuală, cu Ramona Prodea, iar pe Ilinca, fata soției sale, o consideră tot fiica lui. De altfel, artistul este un tată foarte cool pentru fiica lui cea mare, căreia i-a fost alături în toate încercările adolescenței, după cum a mărturisit chiar ea. Mai mult, Jorge și soția lui îi sunt fiicei celei mari și parteneri de distracție.

„Părinții mei sunt foarte chill în general și îmi place mult să ies cu ei. Chiar nu mint, prietenii mei iubesc să iasă cu ei, ieșim în club', a mărturisit Ilinca pentru cancan.ro.

Citește și: Jorge, declarație neașteptată despre relația cu Ramona Prodea:'Soția mea e supărată că îmi fug ochii după gagici'

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina: „M-am blocat, îți dai seama'

Citește și: Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea:’Îi mulțumesc Domnului pentru…’

Citește și: Ruxi s-a despărțit de iubit, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Nu a avut treabă cu înșelatul. Mai bine…

De altfel, cele spuse de Ilinca au fost confirmate și de către Jorge, care a mărturisit că se înțelege foarte bine cu superba lui fiică vitregă.

„Dar e foarte frumos să ai o relație cu un adult, că nu mai e adolescentă, e adult deja. Mă simt foarte bine cu Ilinca și cred că e reciproc', a spus artistul.

Jorge i-a fost alături Ilincăi și când suferea din dragoste

Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei trei copii ai săi este destul de mare, artistul reușește să facă față tuturor provocărilor de tată. Jorge știe cum să discute cu aceștia și cum să-i ajute cu un sfat atunci când au nevoie. De altfel, artistul a fost mereu acolo și pentru Ilinca, pentru Jorge nu a contat că ea îi este fiică vitregă. Ba chiar poate s-a implicita mai mult decât o fac unii tați biologici.

Ilinca a măturisit că mama ei și Jorge i-au dat sfaturi și de câte ori considerau că un băiat nu era ceea ce trebuie pentru ea…

„Da, dar cine să-i asculte? Mi-am dat seama singură că nu e de mine', a spus Ilinca.

De altfel, tânăra nu s-a sfiit să mărturisească și că Jorge era alături de ea inclusiv atunci când lucrurile mergeau prost într-o relație.

„Stătea cu mine până la 4 dimineața să plâng după toți fraierii', a mai spus tânăra.

Iar artistul a confirmat: „Tot eu am fost ăla care a stat noaptea cu ea să plângă', a mai spus Jorge pentru sursa citată.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton