Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Zodia care are parte de obstacole

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confruntă cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Berbec

Ai mai multe călătorii de făcut în interes de muncă. Nu toate planurile îți ies chiar așa cum te așteptai, dar reușești să faci totuși o mare parte din ceea ce ți-ai propus inițial. Îți faci și planuri importante pentru viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Taur

Ai mult de muncă și depui un efort uriaș ca să duci totul la bun sfârșit. Stai cam prost cu banii în primele zile ale acestui interval, dar lucrurile se reglează spre mijlocul săptămânii. Primești niște vești bune legate de o oportunitate pe plan profesional.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. Gemeni

Apar niște persoane din trecut care îți acordă o mână de ajutor atunci când aveai cea mai mare nevoie. Nici tu nu te așteptai să primești sprijin din partea lor, atunci când ai început să treci prin niște momente grele, dar faptele tale bune se întorc acum sub formă de răsplată karmică.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Rac

Ai parte de o dezamăgire sau de o supărare mare, peste care treci cu greu, dar eviți discuțiile despre acest subiect pentru că nu îți dorești să pornești un conflict mai mare sau să strici relațiile cu niște persoane apropiate de tine sau de familia ta.

Citește și: Care este numărul norocos al fiecărei zodii. „Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce”

Citește și: Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Citește și: Cele 3 zodii care flirtează cu alte persoane în timpul unei relații

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Leu

Te apuci să termini un proiect mai vechi care ți-a dat mari bătăi de cap și ai parte și de ajutor. Aștepți să îți vină o sumă de bani, dar persoana care ți-i datorează nu se grăbește prea tare. Norocul tău este că știi mereu să îți gestionezi înțelept finanțele, așa că te folosești de rezervele tale.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. Fecioară

Ieși mai des în oraș, te distrezi și faci doar lucruri care îți aduc multă bucurie. Cunoști niște persoane pe care le urmăreai mereu de la distanță. Cu această ocazie, realizezi că îți făcusei o impresie eronată despre ele, iar adevărul este unul care te impresionează cât se poate de plăcut.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Balanță

Asculți de cine nu trebuie, așa că ai parte de niște probleme de sănătate care riscă să se complice din cauza aceasta. În cele din urmă, primești ajutor de specialitate și îți înveți lecția în legătură cu această abordare greșită a situației în care te-ai aflat.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Scorpion

Apare o oportunitate importantă pe plan profesional, care îți va aduce o îmbunătățire semnificativă pe viitor și pe plan financiar. Semnezi și niște acte pentru care ai și drumuri de făcut. Înainte să fii de acord cu ceva, mai bine cere totuși un sfat cuiva cunoscut.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. Săgetător

Te apuci de renovări în casă în perioada următoare. Apar și multe cheltuieli neprevăzute, dar primești ajutor din partea prietenilor și a familiei. Renunți la niște lucruri, dar apoi regreți că le-ai dat altora. Folosește această întâmplare ca o lecție pentru viitor.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Capricorn

Ai parte de sărbătoare și momente frumoase alături de cei dragi ție. Este o săptămână a distracției și simți că îți regăsești cheful de viață. Aveai mare nevoie de energia pozitivă a celor din jurul tău, după o perioadă în care ai cam fost cu moralul la pământ.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. Vărsător

Ai mare noroc pe plan sentimental, dar întâlnești în calea ta niște obstacole pe plan personal. Simți că ți-ai pierdut cheful de viață și că nu mai ai energia și optimismul de altă dată, dar nu trebuie să renunți. Cu siguranță o să vezi curând luminița de la capătul tunelului.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. Pești

Ai de luat o decizie foarte importantă, dar nu îți este deloc ușor. Ești la o cumpănă a vieții și ai de ales între două drumuri. Ai mare grijă pe ce cale o să pornești, căci aceasta s-ar putea să îți schimbe radical viitorul.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton