Alexia Eram a dezvăluit cel mai jenant moment trăit vreodată: "Doamne ajută că nu a văzut nimeni!"

 Dumba Gabriela
.

Alexia Eram a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment trăit de ea vreodată și are legătura cu una dintre cele mai mari pasiuni ale ei, moda. Prin urmare, fiica Andreei Esca a povestit ce a pățit când a purtat o pereche de colanți prea strâmți, însă, din fericire pentru Alexia, momentul jenant s-a terminat în maximă discreție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram a împrumutat nu doar trăsăturile mamei sale, ci și sinceritatea Andreei Esca. Astfel, tânăra nu a avut nici o problemă în a dezvălui ce moment penibil a trăit la un moment dat și chiar se amuză acum de acel episod jenant, deși pe moment i-a creat o stare de disconfort.

alexia-eramalexia-eram

Ce a pățit Alexia Eram din cauza unor colanți

Prezentă zilele trecute la un eveniment de modă, Alexia Eram și-a reamintit ce a pățit în public din cauza unor colanți mult prea strâmți. Piesa vestimentară s-a rupt, însă nimeni nu a observat, astfel că fiica Andreei Esca a ajuns cu bine acasă.

Cred că odată mi s-au rupt niște colanți între picioare, dar nu a observat nimeni pentru că nici eu nu am observat până nu am ajuns acasă.

După, am zis: Doamne ajută că nu a văzut nimeni!'. Nu, de obicei am și eu grijă dacă am ceva mai prețios pe mine. Dar, de obicei, nu mi se rupe. Atunci a fost o excepție', a dezvăluit Alexia Eram pentru ego.ro.

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții:„Au fost destul de stricți’. Pe ce cheltuie acum sume importante

Citește și: Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, Alexia Eram, influencer pe Instagram:„Nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în…’

Citește și: Cum arată Olivia Steer în pantaloni scurți, la 46 de ani:'Incredibil: soțul meu și-a…'

Citește și: Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa’:„Cine vrea să facă circ, o să-i ofer…’

Ce reprezintă sexualitatea pentru Alexia Eram

Întrebată ce reprezintă sexualitatea pentru ea, Alexia ne-a vorbit despre faptul că rețeta succesului are legătură cu personalitatea și cu atitudinea.

Nu cred că senzualitatea reprezintă doar o lenjerie intimă, cred că contează cum te porți și cum ești tu ca femeie. Evident că o lenjerie intimă poate să te facă mult mai senzuală și mai feminină.

Senzualitatea pentru mine este, pur și simplu, felul tău de a fi. Romantic, ca orice cuplu. (n.r. ce gesturi romantice face cu Mario Fresh). Cine romantice, ieșiri în parc, un city break undeva. Cam astea', a mai spus Alexia Eram pentru sursa mai sus menționată.

Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă

Recent, Alexia Eram a povestit o întâmplare care a avut loc în Dubai, de care iubitul ei nu o știa. Alexia Eram a mărturisit cum a fost agățată de un bărbat de peste 50 de ani în Emiratele Arabe, în absența artistului. Fiica Andreei Esca se afla împreună cu sora lui Mario Fresh.

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva.

După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani.A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco’,a povestit Alexia Eram în cadrul podcastului lui Selly.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton