Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani: „Îmi doresc să aibă măcar puțin din ambiția mea”

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani. Vedeta se consideră o mamă și o soție împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu același bărbat din viața sa, iar când vine vorba de cei doi copii, artista este extrem de mândră. Cântăreața învață odată cu maturizarea fetei sale, pentru care i-a pregătit și cele mai bune sfaturi de viață. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. A cunoscut succesul în lumea muzicală, iar asta după ce a muncit pe brânci și a dat tot ce a avut mai bun. În plan personal, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea, de aproape 25 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Sofia în vârstă de 13 ani, dar și pe Noah, care va împlini șase ani în noiembrie. 

andreea-banica-afacere-de-milioane-de-euroandreea-banica-afacere-de-milioane-de-euro

Andreea Bănică se consideră o mamă împlinită, care își iubește enorm copiii. Fata ei, Sofia, este o adolescentă în devenire și ține deja pasul cu toate trendurile despre modă, dar nu numai. Mama ei recunoaște că nu e ușor să țină pasul cu atâtea schimbări, de aceea i-a pregătit cele mai bune sfaturi de viață, ca să nu facă aceleași greșeli ca artista. 

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă:”Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu”

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea:„Mi-aș dori să nu fie supărat'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat:”Ajută foarte mult la…”

Citește și: Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda:„Nu avea rost să mai aștept'. Reacția concurentei 

Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani

Andreea Bănică își adoră copiii și este extrem de mândră de ei. Fiica ei, Sofia, este o adolescentă în devenire și știe deja toate trendurile care apar în social media. Mama ei însă are experiență de viață, așa că i-a pregătit cele mai bune sfaturi, pentru a nu face aceleași greșeli ca artista. Vedeta a povestit că își dorește ca Sofia să-și păstreze look-ul natural și frumos, dar mai ales să fie ambițioasă și să se realizeze pe toate planurile. 

„Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva.

Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa.

Așa era atunci. Cu sprâncene subțiri ață, oribile. Frumoase pe atunci, urâte astăzi. Uite așa trecem prin anumite experiențe, eu nu pot decât să îi spun prin ce experiențe am trecut, iar ea dacă înțelege bine, dacă nu o să înghit în sec și merg mai departe”, a declarat Andreea Bănică, pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bănică: „Îmi doresc să aibă măcar puțin din ambiția mea'

Vedeta și-ar dori ca fata ei să aibă propria ei locuință, așa cum a sfătuit-o chiar mama Andreei Bănică pe artistă. Mai mult, cântăreața recunoaște că abia așteaptă momentul în care cele două o să fie prietene bune, după ce Sofia se va maturiza, mai ales că acum este încă un copil.

„Mi-aș dori tare mult să urmeze ceea ce am urmat eu atunci când am plecat de acasă, când mi-a spus mama mea să îmi doresc cei patru pereți ai mei. Primul lucru în viață, să muncesc atât de mult, încât să câștig acei patru pereți ai mei, iar eu, după ce i-am câștigat pe primii, am zis că mai vreau, a început să îmi placă, nu mă opresc aici, cu siguranță asta va fi foarte bine pentru mine și tot așa, până m-am dezvoltat. Îmi doresc și ea să aibă măcar puțin din ambiția mea, dacă nu are mai mult.

În anumite privințe, cu siguranță va avea mai mult. Suntem diferite, eu nu pot decât să îi insuflu ceea ce e mai bine pentru ea, iar ea mai departe va decide. Mai mult de atât nu pot să zic decât că abia aștept momentul acela în care vom fi prietene. Va fi pe undeva când va împlini vârsta de 20 de ani. Acum este altceva, este încă un copil, chiar dacă are 13 ani, e o pre-adolescență și acum sunt toate acele schimbări, care se întâmplă în viața fiecărui copil, pe care eu trebuie să le accept, să le ascult, să tac, să înghit, să merg mai departe și să o sfătuiesc, cât pot eu de mult în bine”, a mai explicat Andreea Bănică pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton