Dorel din Las Fierbinți, fotografie inedită cu soția sa. Ce mesaj i-a transmis: "Am rugat-o frumos dacă..."

 Dumitrache Laura
.

Dorel din Las Fierbinți este cunoscut de toți românii. Personajul interpretat de actorul Mihai Rait este unul naiv, iar experiența cu femeile este cam redusă. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Celebrul actor o căsnicie frumoasă cu Ana Maria, pe care o trăieste departe de lumina reflectoarelor. Recent, Mihai Rait a postat o imagine inedită alături de soția sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Rait și soția sa formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Deși el a devenit celebru, soția sa, Ana Maria, preferă să fie o persoană discretă. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar în 2018 venea pe lume fiul lor. Mihai postează rareori poze cu soția, dar recent fanii actorului au avut parte o surpriză plăcută.

Mihai Rait si sotia saMihai Rait si sotia sa

Dorel din Las Fierbinți a postat pe contul lui de Instagram o imagine senzațională cu soția. Cei doi apar împreună, iar reacțiile fanilor au apărut imediat. Mihai și Ana Maria s-au cunoscut la un spectacol de stand up comedy. S-au plăcut, iar la scurt timp s-au căsătorit. Nașii de cununie au fost Mihai Bobonete și partenera sa, Cătălina.

Citește și: Cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți.E cu 14 ani mai tânără

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți:”După 3 luni am cerut-o în căsătorie”

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat.Primele imagini de la nunta de lux

Citește și: Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică:”Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii”

Dorel din Las Fierbinți, fotografie inedită cu soția sa

Mihai Rait, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut după ce a interpretat personajul lui Dorel, în serialul ,,Las Fierbinți”, difuzat pe PRO TV. Actorul formează un cuplu cu Ana Maria, iar în luna aprilie au împlinit 5 ani de căsncie. Mihai Rait este plecat în vacanță împreună cu soția sa, în Madrid, unde au parte de momente de neuitat.

Recent, actorul a postat o imagine inedită alături de Ana Maria. Cei doi arată senzațional, putând fi confundată foarte ușor cu un star de la Hollywood. Ba chiar actorul a făcut o glumă pe seama aceasta. ,,Am rugat-o frumos daca pot sa fac o poză spaniolă cu ea”

Mihai Bobonete, mesaj ironic la imaginea postată de Mihai Rait

Imaginea postată de Mihai Rait i-a bucurat pe fanii actorului, care au complimentat-o pe soția acestuia. De asemenea, Mihai Bobonete a postat un comentariu la fotografia publicată de finul său. Cei doi au avut un schimb de replici savuros.

,,Hala Traian! Cand erai in tara purtai numa ocelari de vedere, acum la Madrid porti Raiban ultima editie! Ai uitat de une ai plecat!” i-a adresat ironic BoboneteUlterior, Rait i-a răspuns colegului său de platou, postând o replică nemaipomenită. ,,Nu înțeleg româna, sunt in Italia la Madrid”, i-a spus Mihai Rait. 

Cum s-au cunoscut Mihai Rait și Ana Maria

Mihai Rait este actor și face și stand-up comedy, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți entertaineri de la noi. Îndrăgitul actor a cunoscut pe Ana Maria după un show de stand-up. Cei doi și-au dat seama că locuiesc în același bloc și au început o idilă.

Mihai a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria al doar trei luni după prima întâlnire. Deși el este cu 14 ani mai mare decât ea, iubirea lor este mult prea puternică.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton