Carmen Grebenișan se mută din țară: "Căutăm toate variantele..."

 Raiciu Adriana
.

Carmen Grebenișan se mută din țară. Carmen Grebenișan vrea să se mute din țară. Anunțul a fost făcut de vedeta din mediul online pe contul său de socializare. Iată ce spune aceasta despre schimbarea pe care vrea să o facă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate influencerițe din țara noastră. Activează de ani buni în mediul online și a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Militaru, cel care i-a devenit și soț.

Alina-si-CarmenAlina-si-Carmen

Totuși, recent, vloggerița a făcut un anunț neașteptat. Mai exact, le-a spus fanilor că este decisă să se mute din țară. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite.S-a speculat că formează un cuplu

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:'În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte'

Citește și: David Popovici, declarații după ce a devenit dublu campion mondial la înot:'Un puști care înoată repede, un tip banal'

Carmen Grebenișan se mută din țară

Carmen Grebenișan este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își și ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, aceasta a postat o fotografie din Barcelona, iar la descriere a scris despre mutarea.

Ulterior, a postat și un videoclip în care subliniază faptul că își dorește foarte tare să facă acest pas, însă nu știe dacă va fi pentru o perioadă determinată sau nu.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar … o lună, două, trei, un an, sau de tot.”, a spus vedeta.

Cum a fost cerută în căsătorie Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care nu contenească să o surprindă. Iubitul ei, Alex Militaru, a cerut-o în căsătorie, iar ea nu a ezitat să spună „da'.

Colega Alinei Ceușan de la Asia Express a fost cerută seara, sub clar de lună, iar șampania și florile nu au lipsit din decor. Vedeta a împărtășit vestea cu fanii ei, scriind în dreptul fotografiilor postate: „Total neașteptat. Am spus DA'.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton