Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: ”Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mariajul Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu a ajuns la final. Neînțelegerile și-au spus cuvântul, astfel că au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate că au două fetițe superbe împreună. Știm deja că un divorț își pune amprenta asupra familiei, cât și a copiilor, astfel că la fel s-a întâmplat și în cazul îndrăgitei cântărețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2022 a fost unul greu pentru Alina Sorescu! Frumoasa artistă a trecut prin cea mai cumplită experiență, și anume despărțirea de tatăl fiicelor sale. Nu i-a fost deloc ușor și a recunoscut asta de nenumărate ori. Cu toate astea însă, a învățat să fie puternică și să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze, totul de dragul fiicelor sale.

sorescu-1-1sorescu-1-1

Alina Sorescu a făcut tot posibilul ca divorțul dintrea ea și Alexandru Ciucu să nu le afecteze pe adorabilele ei fetițe. În ciuda încercărilor, artista a recunoscut că despărțirea și-a pus amprenta pe multe aspecte din viața ei, însă nu și pe relația dintre ea și fiicele ei. Iată cum se înțeleg după cele întâmplate în familia lor în anul 2022.

Citește și: Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu:”Îmi doresc să-mi găsesc liniștea”

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu:'Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…'

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:”Sunt foarte fericită”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții:'O să fim oficial soț și soție…'

Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu

Familia Alinei Sorescu nu mai poate fi la fel după divorțul de tatăl fiicelor sale. Alexandru Ciucu lipsește din tabloul de familie de la ea din casă, însă acest lucru nu i-a afectat deloc relația ei cu adorabilele ei fiice, ci din contră. Artista a declarat că ea și fetițele ei se comportă de parcă ar fi surori și au o relație foarte apropiată. Mai mult decât atât, petrec timp de calitate împreună și le face deseori pe plac.

„Noi suntem ca trei surori aș putea să spun. Mă pun la mintea lor atunci când ne jucăm. Lor le place că mami are o meserie frumoasă. Sunt mereu pe scenă, înconjurată de copii. Le place să fie alături de mine și să prindă din zbor din ceea ce fac.”, a precizat Alina Sorescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.  

Alina Sorescu: 'Pun întrebări care te blochează'

Alina Sorescu și fiicele ei petrec mult timp împreună. Se distrează, se joacă și fac multe activități educative, însă printre altele, micuțele nu ezită să își întrebe mama despre diferite lucruri. Artista le răspunde de cele mai multe ori astfel încât să înțeleagă, însă recunoaște că unele întrebări pur și simplu o blochează și nu știe cum să le explice pentru a nu percepe greșit lucrurile.

„Mereu copii pun întrebări care îi blochează pe oamenii mari. Am și o melodie în repertoriul meu cu picii, se cheamă ‘Altă întrebare’.”, a mai zis Alina Sorescu.

Alina Sorescu nu regretă divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu nu a trecut ușor peste divorțul de Alexandru Ciucu, iar asta nu o spunem noi. Chiar îndrăgita artistă a recunoscut acest lucru de nenumărate ori. Cu toate astea însă, nu are regrete privind a ceea ce s-a întâmplat în familia ei. Într-adevăr, anul 2022 a fost greu pentru ea și cei dragi, însă de la 2023 se așteaptă la tot ceea ce este mai bun și mai frumos.

„Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine. Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile. Să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere.

Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune. Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii.”, a mai declarat Alina Sorescu pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton