Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble: "Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?"

 Radulescu Ruxandra
.

Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble. Cântăreața Lidia Buble a fost invitata lui Horia Brenciu în cadrul podcastului pe care îl moderează, unde artista a avut parte de o întrebare cel puțin nepotrivită. Brenciu a glumit pe seama aspectului fizic al Lidiei Buble, artista fiind luată prin surprindere. Cântăreața a dat un răspuns neașteptat. Iată cuma decurs schimbul de replici dintre cei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble. Lidia Buble este considerată una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România și are parte de o mulțime de admiratorii. Artista a atras atenția nu numai bărbaților celebri de la noi din țară, dar a avut un impact puternic și asupra actorului cubanez Harlys Becera, cei doi trăind o pasională poveste de dragoste. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Lidia Buble a avut parte de o întrebare extrem de neașteptată, în care a prezentatorul a ironizat-o din punct de vedere fizic. Iată care a fost reacția Lidiei Buble.

whatsapp-image-2021-10-04-at-09.51.29whatsapp-image-2021-10-04-at-09.51.29

Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble

Lidia Buble este cunoscută drept una din vedetele care s-a ținut departe de medicul estetician, chiar dacă au existat presiuni asupra ei de a-și modifica nasul. Cântăreața a vorbit despre acest subiect în podcastul lui Horia Brenciu. În mod urprinzător, interlocutorul Lidiei a făcut o remarcă extrem de nepotrivită cu privire la aspectul ei fizic, referindu-se mai exact la nasul ei.

Horia Brenciu a întrebat-o pe Lidia Buble dacă iubitul ei nu este deranjat de nasul ei atunci când o sărută.

Horia Brenciu: Vreau să te întreb asta. Iartă-mă, dar e o curiozitate absolut personală. Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău.” a spus Horia Brenciu.

Care a fost reacția Lidiei Buble, la întrebarea lui Brenciu

Lidia Buble este o o persoană sigură pe sine, care, de obicei, nu pleacă urechea la răutățile care se spun despre ea în presă. Cântăreața i-a dat o replică excelentă, în care a subiniat că bărbații din viața ei i-au apreciat dintodeauna nasul, ca o trăsătură fizică ce-i conferă personalitate.

Citește și: Bogdan Lățescu spulberă zvonurile privind relația dintre Francisca și TJ Miles:„Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil:„Am venit pentru…’

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r- bărbatul din viața ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy', a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a fost îndrăgostită de doi bărbați celebri

Lidia Buble a avut de-a lungul timpului relații cu bărbați celebri, printre care se numără prezentatorul Răzvan Simion și actorul cubanez, Harlys Beccera. Ultima mare a iubire a artistei a fost actorul ccubanez, pe care Lidia l-a prezentat chiar și păriților ei. Buble a povestit că tatăl era ceva mai reticent față de iubitul ei, deoarece provenea dintr-o altă cultură. Artista româncă și Harlys Beccera și-au spus adio după câteva luni de relație, însă cei doi s-au despărțit ăn termeni buni, rămânând prieteni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton