Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie”, cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale: „Lucrurile nu au fost așa simple cum par”

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie', cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Fosta vedetă PRO TV și-a refăcut viața, la două luni după divorț. Ea s-a recăsătorit, așa cum spune ea, cu omul potrivit, alături de care se simte fericită. Mai mult, odată cu sfaturile terapeutei, dar și ale fiilor ei din prima căsnicie, trăiește din nou o frumoasă poveste de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie', cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Adela Pârvu, unul dintre oamenii cheie de la Visuri la cheie, și-a dat demisia de la Pro TV, după cinci ani de colaborare. Totul se întâmpla în 2019, însă vedeta tv își amintește cu drag de acea perioadă, pentru care se simte recunoscătoare. O altă decizie care i-a schimbat viața a fost să divorțeze de fostul soț, cu care are și doi fii, după ce au fost împreună mai mult de două decenii.

adela-parvu-2adela-parvu-2

Fostul om de televiziune a decis să pună punct mariajului cu fostul soț, iar asta pentru că ea nu se mai simțea împlinită. Și diferența de vârstă, de 24 de ani, și-a pus amprenta asupra relației lor de cuplu.

Citește și: De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie.A fost căsătorită 24 de ani

Citește și: Alina Pușcaș, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Ce a pățit prezentatoarea TV:„E groaznic! Sunt toată umflată'

Citește și: Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă:„M-a enervat'. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

Citește și: Câți bani câștigă concurenții care participă în noua emisiune a lui Dan Negru, „Tu urmezi', de la Kanal D

Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie', cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale

Adela Pârvu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei Bogdan, cu care s-a căsătorit la două luni după ce a divorțat. Și-a găsit jumătatea pe un site matrimonial, la sfatul fiilor ei. Mai mult, cu ajutorul terapeutei, și-a dat seama că este omul potrivit pentru ea. De când și-a dat demisia de la Visuri la cheie, marca PRO TV, Adela Pârvu are o agendă plină și multe proiecte profesionale de onorat.

Cu ajutorul terapeutei mi-am dat seama că Bogdan e persoana potrivită. Acum lucrăm împreună și e mult mai ușor. El era antreprenor și avea mai multe afaceri, inclusiv în construcții. Lucrurile nu au fost așa simple cum par, adică ne-am cunoscut pe rețele si ne-am căsătorit. Eu îmi dădusem deja seama ca era ceea ce căutam. Și acum merg la terapie, după divorț. Pot spune că am făcut alegerea potrivită. Că ne înțelegem perfect.

Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru… Dar într-o seară de august, mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost chiar Bogdan, a povestit Adela Pârvu, într-un interviu pentru Playtech.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton