Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații: „Are niște probleme”

 Ifrim Georgiana
.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. De când s-a logodit cu George Restivan, bruneta este în culmea fericirii. Cei doi au luat decizia de a-și construi o familie în România și au planuri mari de viitor. Acum, vedeta a susținut că logodnicul ei a fost nevoit să se întoarcă în SUA, acolo unde va fi supus unei operații. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 27 iulie, în cadru restrâns, Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Restivan, s-au logodit în biserică. Vestea logodnei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, pentru o bună bucată de vreme, cei doi au negat că formează un cuplu. Acum, însă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt pregătiți să devină părinți și să-și construiască un viitor împreună. Se pare că logodnicul brunetei a fost nevoit să se întoarcă în țara în care a locuit 20 de ani, urmând să fie supus unei intervenții chirugicale.

bahmu-1bahmu-1

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. Cât timp George Restivan se află pe teritoriul american, bruneta este cea care are grijă de fiul ei. Se pare că băiețelul s-a acomodat deja în România și are o relație foarte strânsă cu logodnica tatălui său.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec:„S-a deschis dosar penal. Mi s-a furat…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec:„Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:”Mii de oameni se roagă pentru mama”

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, înșelată de fostul iubit arab chiar cu prietena pe care a primit-o în casă:”El ar lua și o găină acasă”

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA

Bruneta a susținut că logodnicul ei va trece printr-o intervenție chirurgicală la nivelul umărului. Mai mult, înainte de a se muta definitiv în România, George Restivan are de încheiat câteva afaceri în SUA.

„Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar.

George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo', a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit fanatik.ro.

Cum se acomodează fiul lui George în România

Adriana Bahmuțeanu are o relație foarte apropiată cu fiul lui Goerge Restivan. Aceasta a susținut că a fost deja în prima vacanță cu băiețelul.

„Fiul lui George este în procesul de adaptare la viața din România. Și-a găsit deja și prieteni, se distrează. Locuiește cu mine, am grijă de el. Am fost și la mare, ne-am distrat', a adăugat bruneta, potrivit sursei citate.

Cât despre ideea de mai face un copil, bruneta a spus: „De putut, mai pot, să vedem dacă va fi cazul'.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan fac nunta anul viitor

Anul viitor, Goerge Restiva și Adriana Bahmuțeanu vor face nunta. Spre deosebire de cununia religioasă, cei doi își doresc o petrecere fastuoasă, cu mulți invitați.

„Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim. Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut. Așa că, acum, suntem doar logodiți.

Nunta va fi la anul. Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton