Toni Iuruc, primele declarații despre divorțul de Simona Halep: „Viața noastră privată...”

 Miniosu Alexandra
.

Toni Iuruc a făcut primele declarații despre divorțul de Simona Halep. În urmă cu scurt timp, întreg showbiz-ul autohton s-a „cutremurat', după ce s-a scris că tenismena și omul de afaceri au ajuns la despărțire, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă. Deși, în general, a ales să păstreze discreția, miliardarul a acceptat să vorbească cu jurnaliștii. Iată ce le-a spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toni Iuruc a făcut primele declarații despre divorțul de Simona Halep. Deși i-a obișnuit pe toți cu discreția lui, acesta a vorbit cu jurnaliștii Fanatik despre presupusul divorțul de marea tenismenă. Cu toate că a fost reținut în declarații, machidonul a scos la iveală detalii neștiute.

simona-halep-1-2simona-halep-1-2

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează a fost un adevărat șoc pentru fanii lor. Cei doi s-ar fi despărțit la mai puțin de un an de la căsătoria civilă. Aceștia urmau să ajungă în fața altarului și să facă nunta în doar câteva luni, în noiembrie. Însă, se pare că, înainte de a face pasul cel mare, s-au separat…

Citește și: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie.Motivul despărțirii

Citește și: Drama neștiută a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep.Ce s-a întâmplat înainte de moartea tatălui său

Citește și: Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie', cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale:„Lucrurile nu au fost așa simple cum par'

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme'

Toni Iuruc, primele declarații despre divorțul de Simona Halep

Contactat de jurnaliști, Toni Iuruc nu a făcut prea multe declarații, susținând că nu-și comentează viața privată. În schimb, a menționat că nu divorțează mâine.

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment', a declarat Toni Iuruc pentru sursa menționată.

Ce spune fratele tenismenei despre posibilul divorț al Simonei Halep de Toni Iuruc

Nu doar Toni Iuruc a făcut primele declarații despre subiectul controversat, ci și fratele sportivei. Nicolae, fratele Simonei Halep, se numără printre cei mai de încredere oameni din anturajul sportivei. De altfel, acesta are grijă, alături de Stere, tatăl lor, de partea financiară a vieții lui „Simo'.

„Nu comentez, nu pot să comentez', a transmis fratele Simonei Halep.

Până acum, Stere Halep, tatăl Simonei Halep, nu a răspuns apelurilor pentru a vorbi cu privire la chestiunea despărțirei fiicei sale. Potrivit informațiilor ce se vehiculează în presă, divorțul ar avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, anul trecut

Simona Halep și Toni Iuruc au început să formeze un cuplu în urmă cu trei ani. S-au căsătorit civil anul trecut, pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Nunta și căsătoria religioasă erau programate pentru anul acesta, pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei', spunea Toni Iuruc, mai demult.

Sursă foto: Facebook, instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton