Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată: „Mi s-a părut mie cam ciudat...”

 Borcilă Andreea
.

Cum se descurcă Marian Godină, după ce a devenit tată pentru prima oară. Celebrului polițist i s-a schimbat radical viața de când el și soția sa, Georgiana, au devenit părinți. Recent, Marian Godină a povestit o întâmplare haioasă pe rețelele sociale, atunci când a rămas să aibă grijă singur de fetiță, până se întoarcea partenera sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marian Godină și soția lui, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar nași de cununie le-au fost Traian și Gabriela Berbeceanu.În data de 2 iulie 2022, polițistul și partenera sa au devenit, pentru prima dată, părinți. Astfel, Georgiana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în timp ce Marian Godină a postat, deja, prima imagine cu fiica lui, în timp ce o ține în brațe, în maternitate.

marian-godina-9marian-godina-9

Polițistul este mereu activ pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu cele mai noi întâmplări din viața personală. Și de data asta, Marian Godină i-a amuzat pe mulți dintre internauți. Iată despre ce e vorba!

Citește și: Marian Godină a devenit tată. Prima imagine cu micuța:”Fetița noastră…”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Marian Godină, cel mai faimos polițist de pe internet

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: Fiul cel mic cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan a împlinit un an.Imagini inedite de la petrecere

Cum se descurcă Marian Godină, după ce a devenit tată pentru prima oară

Celebrul polițist a devenit tată, pentru prima dată, pe data de 2 iulie 2022. Astfel, el și soția sa, Georgiana, sunt în culmea fericirii. De curând, Marian Godină a postat, pe rețelele sociale, o întâmplare comică din viața de părinte. Georgiana a trebuit să meargă în oraș să rezolve niște treburi, așa că el a rămas singur acasă cu fetița lui care dormea. În scurt timp, s-a trezit și a început să plângă, așa că i-a pus laptele la încălzit și s-a plimbat cu ea, până când hrana era gata.

S-a calmat pe loc când a simțit licoarea călâie și a început să sugă cu nesaț, dându-l gata în scurt timp. Adormise. Georgiana mi-a spus să o „bâcâi” neapărat până râgâie, să nu o pun în pătuț până nu râgâie. Ciudat, eu când mai fac asta îmi zice „Vai, ce porc ești!”.

Am „bâcâit-o” până a ieșit zgomotul mult așteptat și, împreună cu el, gazele care le fac atât rău copiilor. Apropos, aș fi băgat mâna în foc că acei colici sunt niște microorganisme vii care cresc în stomăcelele copilașilor și nu îi lasă să doarmă. Cică ar fi niște gaze, dar denumirea asta de colici chiar mă ducea cu gândul la niște carcalaci mici și încolăciți, înzestrați cu niște gheruțe mici și cozi jucăușe din care dau bucuroși când aud bebelușii plângând. Mă bucur că acum m-am lămurit și am aflat ce-s colicii.

Niște lăptic s-a prelins ușor pe buzițele fetiței și de acolo pe bărbie, amenințând să ude și hăinuțele curate și uscate. M-am repezit spre un șervețel, dar nu am fost destul de rapid, așa că a trebuit să o schimb de body-ul umed la gât.

Am întins-o pe un fel de perniță, nu știu cum îi zice, o avea și aia vreo denumire, am dezbrăcat-o ușor și am zis să-i schimb și scutecul dacă tot am ajuns până acolo, iar apoi i-am dat un body nou cu iepurași. În timp ce-i băgam mânuța pe mânecă, am simțit cum mi-a vibrat mâna și am realizat imediat că proaspătul scutecel nu mai e deloc proaspăt. Speram totuși să fie doar o alarmă falsă, așa că am desfăcut câteva capse ale hăiniței și apoi, cu ajutorul unui deget, am făcut o mică breșă în scutec, aruncând temător un ochi în interior.

Marian Godină: „Mi s-a părut mie croiul ăla cam ciudat'

Nu mă omoram eu oricum după mici, așa că pot renunța cu ușurință la muștar pentru o perioadă.

Am dus fetița la baie și am așteptat să vină apa caldă. A venit prea caldă, așa că am dat-o mai spre rece. Acum era prea rece. Ah, ce bune erau bateriile alea vechi cu doi robineți!

Am potrivit apa cumva până la urmă și cu bebelușul curat am mers spre prosopul pe care îl pregătisem dinainte. Am pus alt scutec, am îmbrăcat-o și mi-a venit ideea de a o scoate în curte să stea la aer curat și să adoarmă mai repede.

I-am căutat ceva haine și am reușit să o îmbrac, i-am pus o căciuliță, iar în picioare i-am dat niște șosetuțe cu un croi tare aiurea, că abia am reușit să i le pun.

Georgiana îi mai dădea și mănuși, dar i-am tăiat unghiuțele, așa că nu mai exista niciun pericol să se zgârie. Am învelit-o cu o păturică și am ieșit în curte cu căruțul, sub privirile curioase ala alpacalelor. A adormit imediat. Pentru că mi se părea cam răcoare, nu am stat mult și am intrat din nou în casă. I-am dat hăinuțele groase jos, căciulița, șosetele și le-am lăsat pe pat.

Între timp, a ajuns acasă Georgiana, căreia i-am povestit mândru toate isprăvile mele.

În timp ce lua hainele de pe pat, mi-a zis că nu mai era necesar neapărat să-i dau mănuși, că are unghiuțele tăiate.

Mi s-a părut mie croiul ăla cam ciudat…, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook, la care a primit numeroase aprecieri și mesaje.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton