Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin: "Aveau grijă să nu-i furăm ADN-ul"

 Dumitrache Laura
.

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Îndrăgitul cântăreț a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre ziua în care l-a întâlnit pe Vladimir Putin. În urmă cu mulți ani, solistul a participat la un concert la Moscova, unde a avut ocazia să interacționeze cu liderul de la Kremlin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Putin este cel mai probabil unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. Acesta a pornit un război devastator în Ucraina, care continuă și în momentul de față. Adrian Enache se numără printre puținii români care l-au întâlnit pe liderul de la Kremlin.

Adrian EnacgeAdrian Enacge

Adrian Enache a povestit într-o emisiune tv despre ziua în care l-a cunoscut pe liderul de la Kremlin. Cântărețul admite că președintele Rusiei va rămâne cu siguranță in istorie, mai ales după ce a ordonat atacarea Ucrainei.

Citește și: Iuliana Marciuc și Adrian Enache, dragoste la prima vedere:”Plăteam și 400 de euro telefonul”

Citește și: Cum se înțelege David, fiul cuplului Iuliana Marciuc – Adrian Enache, cu sora lui vitregă, Diana:„Atunci când se întâlnesc…' EXCLUSIV

Citește și: Radu Itu se căsătorește. Când va avea loc nunta:”Voi purta o pălărie în ziua nunții”

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:”Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit”

Adrian Enache l-a cunoscut pe Vladimir Putin

Adrian Enache a participat în urmă cu mulți ani, la un concert în Moscova. Artistul a avut ocazia să interacționeze cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri din întreaga lume. Adrian Enache a declarat că, în 2014 și 2015 a fost în Moscova, unde a avut loc Cupa Mondială al fotbal al artiștilor. Evenimentul a fost organizat de guvernul rus și a fost câștigat în ambii ani de ecgipa națională a României, de unde făcea parte din artistul.

Asta a fost ce a fost în 2015 și în 2014, când am luat primul titlu mondial la fotbal, la campionatul mondial de fotbal cu artiștii din toată lumea. Pe vremea aia Putin făcea chestii frumoase, în sensul că organiza campionate mondiale de fotbal pentru artiști în vederea promovării, jocuri olimpice.

În primii 6 ani am jucat la Soci și după care ne-am mutat la Moscova și după care, în 2018, au organizat campionat mare de fotbal la Moscova”, a povestit Adrian Enache.

Adrian Enache, după ce l-a cunoscut pe Putin: „Aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul”

Cântărețul a declarat că Vladimir Putin era înconjurat tot timpul de bodyguarzi. De asemenea, de fiecare dată când dădea mâna cu cineva se spăla cu spirt. Adrian Enache a mărturisit că oamenii președintelui erau tot timpul atenti la cei din jur și nu lăsau pe nimeni să se apropie de el.

Temișan a făcut o glumă și a spus: ‘Pentru tine, uite cum te iubește poporul rus, de ziua ta s-au ridicat în picioare.După aia am aflat, prima dată am luat-o și m-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns și după aia a intrat Putin.Avea foarte mulți oameni pe lângă el, care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul, mă rog, cum se proceda la ei la nivel guvernamental. Dar vreau să spun că, la început, înaintea meciului de finală România-Brazilia, în 2014, au jucat politicienii și a jucat chiar Medvedev în echipa politicienilor, deci eram cu oameni politici pe teren, puteam să ne dăm mâna.El era mai ciudat așa, dar, repet, atunci făcea lucruri frumoase pentru oameni. Acum e cu totul altceva, e chiar foarte rău ce se întâmplă și îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler', a adăugat cântărețul.

Adrian Enache și-a amintit și de momentul din 2018

În 2018, în cadrul aceluiași campionat, oficialii echipei de fotbal a Rusiei le-au cerut românilor să piardă finala. Adrian Enache își aduce aminte clar acea zi. Deși rușii și-au dorit să câștige Cupa Mondială, românii nu au putut să piardă această oportunitate.

„În 2018 ni s-a transmis de la conducerea superioara că ar fi bine să îi lasam să câștige ei. Pentu că ei organizau campionatul de fotbal mare la Moscova, s-au gândit că dacă am ajuns in finala sa cedam si sa castige ei finala sa fie un pachet de fericire all inclusive pentru poporul rus, crestea si putin in sondaje. Ghinion ca in 2018 si noi sarbatoream centenarul, si nu am putut sa cedăm', a mai spus Adrian Enache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton