Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă: "Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită"

 Oana Pantazi
.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții micuței Josephine acum 6 luni, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Chiar dacă s-a lovit de problemele inerente cu care se confruntă toate proaspetele mămici, vedeta de la Chefi la cuțite mărturisește că fiica ei este un bebeluș cuminte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut deja 6 luni de când Gina Pistol a devenit mama micuței Josephine iar temerile și emoțiile au fost depășite în mare parte. De altfel, micuța a fost plecată, în urmă cu o lună, în prima vacanță alături de părinții ei, în Italia, și, după cum o dovedesc chiar fotografiile, a fost un succes. Gina mărturisește că fiica ei este un copil cuminte și că nu le creează probleme, cu toate că, de ceva vreme, au început să-i iasă dințișorii.

fher-1fher-1

Cu ce probleme se confruntă fiica Ginei și a lui Smiley la 6 luni

Gina Pistol și-a ținut întotdeauna la curent fanii de pe conturile de socializare, iar în perioada sarcinii a fost mai activă ca niciodată. Ea nu le-a ascuns admiratorilor ei problemele cu care s-a confruntat în sarcină, iar după nașterea micuței a împărtășit cu ei toate fazele dezvoltării fiicei sale.

Din păcate pentru admiratorii celor două vedete, Gina Pistol și Smiley au decis să nu-i arate chipul lui Josephine deocamdată, însă fotografiile postate de ei pe conturile de socializare sunt adorabile. Chiar dacă sunt „zgârciți” în această privință, cei doi părinți compensează la capitolul sinceritate atunci când vine vorba despre fiica lor. Atât Gina, cât și Smiley au vorbit de fiecare dată cu lux de amănunte despre Josephine.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, prima vacanță cu Josephine. Cu ce alt cuplu de vedete au plecat în Florența

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…'

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, prima fotografie în care se vede și o parte din chipul lui Josephine. Ce zâmbet superb are

Citește și: De ce Smiley și Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine: „Consider că nu…'

Gina a mărturisit recent, într-un interviu la Antena Stars, ce probleme întâmpină cu Josephine, care va împlini 6 luni pe 9 septembrie.

'Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim', a spus Gina Pistol despre Josephine.

Ce fel de mamă vrea să fie Gina Pistol pentru Josephine

Deși a devenit mamă la 40 de ani, Gina Pistol are de gând să nu lase ca această diferență de vârstă să devină un impediment în relația cu Josephine. De altfel, și tatăl ei, Smiley, este la fel de relaxat în privința fiicei sale. Josephine nu doar că a plecat în prima ei vacanță pe când avea doar cinci luni, ci își însoțește de multe ori tatăl la studioul de înregistrări, fiind deja obișnuită cu muzica.

Vedeta de la Chefi la cuțite a mărturisit că dorește să-i fie în primul rând prietenă fiicei sale.

'Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă', a mai spus Gina Pistol la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton