Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc: "Am emoții!"

 Mirea Roxana
.

Simona Halep a făcut primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc. Cei doi se vor căsători civil pe data de 15 septembrie, la Constanța. Sportiva a declarat că are emoții și că este un pas foarte important pentru ea. De asemenea, Simona Halep a vrut să păstreze discreția în ceea ce privește marele eveniment, însă a fost dată de gol de Ilie Năstase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și se iubesc nespus de mult. La începutul lunii iunie, celebra sportivă a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. Drept dovadă, vedeta a făcut publică o imagine cu superbul inel de logodnă, pe care l-a primit de la afacerist.

198957844_1440604562983868_5685165896306643927_n-1198957844_1440604562983868_5685165896306643927_n-1

Acum, Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata de nuntă, iar sportiva a făcut primele declarații în ceea ce privește marele eveniment, care va avea loc pe 15 septembrie, într-un local select din Constanța. Cei doi au stabilit toate detaliile, iar petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, după ce Simona Halep și Toni Iuruc vor spune un „da' din suflet în fața ofițerului de Stare Civilă.

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc.Cum se înțelege cu viitorul ginere

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă:„Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită'

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Citește și: Harry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta.Motivul este surprinzător

Simona Halep, primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc

Recent, Simona Halep a făcut primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc și a mărturisit că este foarte emoționată. Sportiva a declarat că este un pas foarte important în viața ei și că este cât se poate de bucuroasă că se întâmplă. De asemenea, Simona a mai mărturisit că emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Slem.

Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă', a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.

Ilie Năstase a dat-o de gol pe Simona Halep

Simona Halep a vrut să păstreze discreția în ceea ce privește nunta cu Toni Iuruc, însă cel care a dat-o de gol a fost Ilie Năstase. Dezvăluirea fostului tenismen a luat prin surprindere pe toată lumea, la acel moment, și a fost făcută în cadrul unui interviu oferit pentru „Teo Show’.

În cadrul interviului cu pricina, Ilie Năstase a fost întrebat ce va face de ziua soției sale, Ioana Simion, care, pe data de 15 septembrie, împlinește 46 de ani. Fără să realizeze pe moment, fostul tenismen a divulgat un mare secret. Acesta a recunoscut că la acea dată a fost invitat la cununie de către Simona Halep.

De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo’, a declarat Ilie Năstase la „Teo Show’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton