Ianis Hagi are COVID-19: „A acuzat dureri...”. Cum se simte acum

 Miniosu Alexandra
.

Ianis Hagi are COVID-19! Este vestea care l-a „lovit ca un trăsnet' pe Gheorghe Hagi. Din această cauză, el va rata României contra Macedoniei de Nord, de miercuri. Fotbalistul a început să devină suspect, după ce a acuzat niște dureri de cap. Iată cum se simte acum sportivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Astfel, din păcate, virusul din China a demonstrat încă o dată că nu ține cont de nimeni și de nimic. Fiul lui Gheorghe Hagi a aflat diagnosticul, după ce și-a efectuat un test rapid. A decis să facă asta, după ce a acuzat mai multe dureri ușoare la nivelul capului.

i1-5i1-5

Așadar, din păcate, nici Ianis Hagi nu a scăpat de coronavirus. Celebrul fotbalist a început să-și ridice semne de întrebare, în timp ce se afla în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A acuzat dureri frecvente, ușoare, de cap, lucru ce l-a făcut să-și efectueze un test rapid. Din nefericire, rezultatul a fost unul pozitiv, iar bănuielile i s-au adeverit.

Citește și: Ce bolid conduce Ianis Hagi la 20 de ani!Mașina costă peste 50.000 de euro

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ianis Hagi:”Stau bine cu dragostea”

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă:”Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită”

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Ianis Hagi are COVID-19

Există însă și o parte bună! Deși a acuzat dureri de cap, starea de sănătate a lui Ianis Hagi este una bună și stabilă. Din fericire, el nu s-a confruntat cu alte simptome specifice bolii, pe lângă durerile de cap ușoare. Așadar, fanii băiatului lui Gheorghe Hagi nu au motive să se îngrijoreze.

În același timp, Federația Română de Fotbal (FRF) a ținut să specifice că înainte de a fi depistat pozitiv, Ianis Hagi făcuse deja cinci teste COVID-19. La toate acestea ieșise negativ. Din păcate, cel de-al șaselea test a fost cu ghinion pentru faimosul sportiv.

Cum se simte acum

După ce s-a aflat că Ianis Hagi are COVID-19, acesta a intrat imediat în izolare. FRF a mai anunțat că testul de COVID-19 fusese efectuat sub coordonarea staff-ului medical al naționalei.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv.

Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ', a transmis FRF.

Fotbalistul va rata meciul României împotriva Macedoniei de Nord

Din cauză că are COVID-19, Ianis Hagi va rata meciul României împotriva Macedoniei de Nord. Jocul este programat miercuri, de la ora 21:45, și are loc la Skopje.

În urma depistării lui Ianis Hagi cu coronavirus, și colegii săi au fost testați pentru a vedea dacă nu cumva au contactat și ei virusul. Din fericire, nici Răzvan Marin, nici Alexandru Cicâldău şi nici Dragoş Nedelcu nu au fost pozitivi.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton