Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu: „Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă”

 Miniosu Alexandra
.

În curând, Gheorghe Gheorghiu va spune „adio' vieții de burlac! Artistul a anunțat că se va căsători în curând, cu aleasa inimii lui. Tot el a dezvăluit când va avea loc nunta lui și a partenerei sale. Conform spuselor cântărețului, viitoarea lui soție, Gabriela, nu va purta rochie de mireasă! Iată și alte detalii surprinzătoare despre eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. El și partenera lui, Gabriela, au început deja să pună la punct detalii importante, cum ar fi vestimentațiile pe care le vor purta. Recent, artistul a dat puțin „din casă' și a susținut că ea nu va purta rochie de mireasă.

g1-1g1-1

Nunta lui Gheorghe Gheorghiu și a partenerei sale, Gabriela, va avea loc în doar câteva săptămâni. Mai exact, evenimentul este stabilit în luna noiembrie. Acesta se va desfășura în Statele Unite ale Americii, iar cum timpul trece rapid, viitorii însurăței au dat deja startul pregătirilor.

Citește și: Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin.Regretatul canoist, condus cu onoruri militare pe ultimul drum

Citește și: Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară.Prima imagine cu fetița

Citește și: Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru:„Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…'

Citește și: Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, s-a căsătorit.Primele imagini de la eveniment

Când va avea loc nunta lui Gheorghe Gheorghiu

Deși nunta va avea loc în Statele Unite ale Americirii, Gheorghe Gheorghiu își va cumpăra costumul de mire din România. Chiar zilele acestea, la începutul lunii curente, artistul plănuiește să-l achiziționeze. E fericit că a găsit exact ce-și dorea, la Brăila.

Gheorghe Gheorghiu a descris puțin costumul pe care-l va purta în ziua cea mare. Potrivit declarațiilor sale, acesta va fi unul negru, clasic, fără „brizbrizuri', preferând mai degrabă ceva simplu.

„Aş fi putut desigur să aleg să mi-l cumpăr din Statele Unite, dar eu am vrut să mi-l fac acasă. Ca atare, chiar în zilele acestea, de început de septembrie, voi face mai multe vizite scurte la Brăila, acolo unde am găsit ceea ce-mi doream şi am dat comandă pentru viitorul meu costum.

Va fi unul normal, negru, cu nimic ieşit din comun, fără brizbrizuri', a povestit Gheorghe Gheorghiu pentru impact.ro.

„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

În schimb, partenera lui Gheorghe Gheorghiu va avea o ținută „atipică' la nuntă. Gabriela nu va purta rochie de mireasă, așa cum mulți poate se așteptau. Evenimentul va fi unul tradițional și destul de mare. La nuntă sunt așteptați aproximativ 600 de invitați!

„Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o.

De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi', a adăugat artistul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton