Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca și Andra la un eveniment caritabil. Au atras toate privirile

 Carp Georgiana
.

Andra și Andreea Esca au fost prezente la un eveniment caritabil unde s-au strâns mai bine de 100.000 de euro. Prezentatoarea de știri a fost gazda galei, iar îndrăgita artistă a susținut un concert de excepție și a fost aplaudată minute-n șir după recital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luna Octombrie este luna dedicată conștientizării și prevenției cancerului de san, iar Kultho, in parteneriat cu Fundația Renașterea, a organizat gala Diamonds for life' , acest eveniment fiind deja la a 4 ediție.

Evenimentul a fost un real succes pentru ca suma obținută din licitația bijuteriilor de lux a fost nu mai puțin de 101.000 euro, fonduri donate in contul Fundației Renașterea, cu scopul de a susține lupta împotriva cancerului de san. Cea mai licitata piesa a serii a fost un inel  cu 189 diamante, creat special de Kultho pentru aceasta gala. 

 Gazda evenimentului a fost Andreea Esca, iar Andra a ținut un recital de excepție pentru invitații galei! Cele două vedete au purtat ținute superbe și coafuri potrivite galei caritabile unde au fost prezente.

 

andra-si-maruta1-1andra-si-maruta1-1

Citește și:

Câte operații estetice are Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!:„Oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale'/ EXCLUSIV

Citește și:

Câți bani au cheltuit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în vacanța din Thailanda:„Nu este un hotel accesibil. Era totul super…'

Citește și:

Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Prețioase ca un diamant, femeile sunt puternice, strălucitoare și devin, prin lecțiile pe care ni le dau, chiar și când nu și-ar dori asta, muzele noastre. De aceea, asocierea noastră cu Fundația Renașterea a venit în mod firesc, creându-se o legătura autentică între misiunile noastre. Credem cu tărie că definiția succesului în afaceri depășește profitabilitatea, notorietatea sau rata de creștere a business-ului. Succesul înseamnă și un angajament pentru îmbunătățirea calității vieții comunității din care facem parte', spune Madalina Diaconu, director de marketing al brandului de bijuterii.

'De 21 de ani suntem alături de femeile din România, pentru a le ajuta să își păstreze sănătatea prin prevenție, stil de viață sănătos și acces la investigații medicale, a declarat Mihaela Geoană, președinte fondator al Fundației Renașterea.

Andra a divulgat secretul relației longevive pe care o are cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite și longevive cupluri din România, iar cei doi au vorbit întotdeauna, sincer și deschis, despre mariajul lor. Frumoasa artistă a ținut să precizeze că unul dintre secretele relației lor este spațiul pe care și l-au acordat reciproc întotdeauna.

'După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!', a declarat Andra.

   

Andreea Esca nu este adepta intervențiilor estetice

Andreea Esca i-a cucerit acum pe fanii săi când s-a expus în fața lor așa cum e ea în viața de zi cu zi. Vedeta a urcat pe Instagram o fotografie în care apare cu chipul la vedere, dar și cu ridurile pe care le are pe față. Are 47 de ani și nu își ascunde deloc urmele vârstei. E naturală, fără intervenții estetice, e mândră de maturitatea ei.

În trecut, se pare că vedeta ar fi încercat să își ascundă ridurile cu ajutorul unor procedee, însă rezultatul nu i-a plăcut deloc și a renunțat.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut.

Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…’, a spus Adina Alberts despre Andreea Esca exclusiv pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton