Raluca Lăzăruț e însărcinată din nou, la 40 de ani: "Îl cresc pe ce de-al doilea om!". Primele poze cu burtica de gravidă

 Dumba Gabriela
.

Raluca Lăzăruț va deveni mamă pentru a doua oară, la 40 de ani! Fosta vedetă TV s-a retras din viaţa publică după ce s-a căsătorit cuHorațiu Boeriu, alături de care are deja o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Gemma. Cuplul trăieşte în Statele Unite ale Americii, mai precis în Chicago.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Lăzăruț va aduce pe lume, în curând, cel de-al doilea copil și a postat primele fotografii cu burtica pe rețelele de socializare. Vedeta nu a dezvăluit încă sexul copilului și nici perioada în care se va întâmpla minunea.

68756875

Raluca Lăzăruț e însărcinată din nou, la 40 de ani

Raluca Lăzăruț va împlini 40 de ani pe 5 noiembrie și se pregătește să primească al doilea cel mai frumos cadou din viața ei. Vedeta așteaptă încă un copil și este în culmea fericirii.

„2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om, dar încă nu reușesc să îmi păstrez vreo plantă vie', a scris Raluca Lăzăruţ pe Instagram.

Vedeta s-a adaptat foarte bine în America şi nu regretă deloc că a renunţat la cariera TV. Este foarte fericită acolo, alături de familia ei și nu ia în calcul revenirea în țară.

„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare.

Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale.

Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel', a declarat Raluca Lăzăruț pentru VIVA!.

Citește și: Îți aduci aminte de Raluca Lăzăruț? Primul interviu, la 5 ani după ce s-a mutat în America:'Nu m-am zbătut să continui în televiziune'

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț?Cum arată prezentatoarea TV la 5 ani de când a părăsit România

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț, la 8 ani după ce a plecat în America

Raluca Lăzăruț s-a mutat de opt ani în Statele Unite, iar între timp a devenit mama unei fetițe și, în curând, familia lor se va mări cu o surioară sau un frățior pentru Gemma.

Fosta prezentatoare TV e neschimbată fizic, ci doar o strălucire aparte poate fi remarcată odată cu noul rol din viața ei: cel de mamă.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, fericirea se poate citi pe chipul fostei prezentatoare TV. De multe ori nici nu este nevoie de vorbe pentru a exprima sentimentele de bucurie și împlinire. Este și cazul Ralucăi, care este fascinată și topită după fiica ei.

Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în mare secret, la începutul lui 2020, fără ca cineva să bănuiască o secundă că este însărcinată. Vedeta a făcut anunțul abia când fetița a împlinit patru luni.

‘În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!, a transmis ea la acel moment.

Este copia fidelă a mamei și i-a moștenit mare parte din trăsături, mai ales ochii albaștri: „Totul se învârte în jurul ei. Chiar așa se întâmplă. Gemma, să nu crești. E o capacană', a scris Raluca în dreptul fotografiilor postate pe Instagram cu fiica ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton