Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Eliza a moștenit frumusețea mamei sale

 Dumitrache Laura
.

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Adriana Iliescu a devenit cunoscută după ce a devenit cea mai bătrână mamă din România. În 2005 a adus-o pe lume pe Eliza, devenind celebră încă de la naștere. Atunci, Adriana a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil. Iată cum arăta aceasta în tinerețe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Adriana Iliescu a adus pe lume o fetiță în 2005. A reușit să devină mamă la 67 de ani după ce a recurs la tehnica de înseminare artificială și a dus la final sarcina. Din motive medicale, Adriana Iliescu nu a putut deveni mamă pe cale naturală, deși a rămas o dată însărcinată în tinerețe.

adriana-iliescu-in-tinerete-1adriana-iliescu-in-tinerete-1

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română, iar de-a lungul anilor a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe s-a căsătorit încă de la o vârstă fragedă și a rămas gravidă. Din păcate, problemele medicale au determinat-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave.

Citește și: Ce legătură a avut Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România:„Te făcea să te îndrăgostești de…' 

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei:”Nu ne plângem”

Citește și: Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă:”Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!”

Citește și: Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR.Ce decizie au luat magistrații

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe

Adriana Iliescu a devenit în 2005 cea mai vârstnică mamă din România. Ea a devenit celebră la 67 de ani, după ce a născut-o pe Eliza. Fosta profesoară de limba și literatura română a recurs la inseminare artificială și a reușit să ducă sarcina până la capăt. Multă lume a aflat de sacrificiul pe care Adriana l-a făcut pentru a deveni mamă.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Era o femeie frumoasă care atrăgea privirile celor din jur. După ce s-a căsătorit la o vârstă fragedă, soțul a părăsit-o. Fericirea ei a venit când a devenit mamă abia la 67 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, care seamănă foarte bine cu mama ei.

Adriana Iliescu a pierdut o sarcină

Adriana Iliescu s-a căsătorit încă de tânără, iar la un moment dat a rămas gravidă. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoită să renunțe la sarcină, deoarece copilul s-ar fi putut naște cu malformații grave. Ulterior a divorțat de soț, iar în 2005 a devenit mamă.

În 1995 a primit tratament hormonal pentru a nu intra la menopauză, iar fertilizarea a făcut-o în anul 2004 de la un donator anonim. Femeia a rămas însărcinată cu tripleți, dar la putin timp de la evoluția embrionilor, unul dintre aceștia nu a supraviețuit. Apoi au rămas cele două fetițe, dar doar Eliza a reușit să supraviețuiască.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu are 17 ani

Adriana Iliescu este o mamă fericită și împlinită. Fiica ei, Eliza are 17 ani și a terminat liceul cu o medie generală mai mare de 9.50. Deși este o elevă conștiincioasă, Eliza nu vrea să plece din țară. Tânăra nu vrea să își lase mama singură, și își dorește să studieze la Facultatea de Litere.

Cazul Adrianei Iliescu a devenit cunoscut în întreaga țară și nu numai. Deși mulți au rămas surprinși de cazul acesteia, Adriana a născut cu bine, iar astăzi are o fiică minunată, cu care se mândrește.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton