Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui: "A fost ca în filme..."

 Raiciu Adriana
.

Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui. Andrei Stoica și Andra, soția lui, formează un cuplu de 16 ani și au reușit să depășească multe momente împreună. Invitați la o emisiune de televiziune, cei doi soți au vorbit deschis despre relația lor, dar și cum a început povestea lor de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui. Andrei Stoica și Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de 16 ani. Invitați la emisiunea Vorbește lumea, aceștia au vorbit despre relația lor, dar și despre momentul în care s-au cunoscut.

andrei-stoicaandrei-stoica

Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui. Se pare că luptătorul și soția lui s-au văzut pentru prima dată la Balul Bobocilor, iar frații lor au avut un rol important în relația lor. Iată cum a decurs prima întâlnire și care este secretul unei relații de lungă durată.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Citește și : Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV:”Nu există pentru mine să renunț!”

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim

Cum s-au cunoscut Andrei Stoica și soția lui

Andra și campionul mondial SUPERKOMBAT s-au întâlnit în urmă cu 16 ani, întrucât frații lor erau colegi de bancă în liceu și aceștia au decis să le facă cunoștință. Ulterior, s-au văzut la Balul bobocilor și soția lui Andrei Stoica recunoaște că a fost chimie din prima.

A fost ca în filme. Frații noștri au fost colegi de bancă în liceu și ei ne-au făcut lipeala! Eu eram în clasa a XII-a. Andrei era la facultate. Anul ăsta facem 16 ani. Ne-am cunoscut la balul bobocilor. A fost chimie din prima. Întâlnirea oficială a fost undeva la mall sau la film', a povestit Andra.

Fostul concurent de la Exatlon spune și el că a simțit că din prima că Andra era aleasa. Însă, i-a pus mai multe condiții de la început, pe care iubita sa nu le-a respectat.

Eu îmi doream o relație serioasă și am simțit din prima că e ea. (…) I-am explicat cum trebuie să mă ia, că eu sunt un pic mai dificil. I-am explicat că trebuie să mă lase în pace, să nu mă cicălească, să nu fie excesiv de geloasă. I-am explicat că eu sunt sportiv, că plec în cantonamente. A încălcat toți termenii. (…) A încălcat un termen al contractului care m-a enervat rău de tot, dar a plătit prejudicii pentru asta. Eu am făcut primul pas spre împăcare', a povestit Andrei Stoica.

Au fost despărțiți trei luni

Chiar dacă acum au o familie extrem de frumoasă, nu a fost totul ușor de la început. În an doilea an de relație, Andra și Andrei Stoica au decis să se despartă. Au stat separați timp de trei luni de zile, timp în care le-a fost extrem de greu unul fără celălalt.

Eu eram clasa a 12-a și mă pregăteam pentru facultate. Nu aveam timp să ies la sucuri. Mie îmi convenea că pleca. Relația dintre noi a fost bazată pe libertate. Cred că asta contează cel mai mult. Au fost și perioade mai dificile. Am fost despărțiți trei luni de zile. A fost foarte greu fără el. Asta s-a întâmplat după doi ani de relație. Am slăbit într-o săptămână 8 kilograme. Chestia asta cu hai să luăm o pauză eu nu o cred', a declarat Andra Stoica.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton