Cine este Mioara Velicu. Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

 Martin Lorena
.

Cine este Mioara Velicu. Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 19 ani, urmând exemplul mamei sale, care îi bucura pe cei din jur cu glasul ei. Astfel, la doar 20 de ani, Mioara Velicu a devenit solista ansamblului folcloric „Rapsodia Dunării” din Galați. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mioara Velicu. Mioara Velicu s-a născut în anul 1994, în satul Ireasca, comuna Gohor a județului Galați. Acolo ea și-a început și cariera de solistă a muzicii populare, la 19-20 de ani, în ansamblul folcloric „Rapsodia Dunării' din Galați. Aceasta a moștenit talentul mamei sale, care era una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din acea zonă a țării. A primit ajutorul Mariei Ciobanu pentru a ajunge în atenția publicului larg!

1-Mioara-Velicu1-Mioara-Velicu

Cine este Mioara Velicu. Aceasta a legat o prietenie de lungă durată cu Maria Ciobanu, care i-a croit drumul către celebritate.

Eu m-am lansat foarte greu, nu am avut un spate. Așa e în provincie. N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă, a trebuit să îmi fac jocul și să cânt, am avut noroc că Dumnezeu mi-a dat voce. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări', a povestit artista pentru SpyNews.

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora lui se ocupă de funeralii

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr. Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai: „Ne lipsește tuturor’

Cine este Mioara Velicu

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Martinescu, un celebru sportiv din România. El chiar a câștigat campionatul mondial de lupte greco-romane. Aceștia au fost împreună 38 de ani!

Pe data de 1 aprilie 2013, soțul acesteia s-a stins din viață, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, la tăierea porcului.

Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică. De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut', a declarat ea la acea vreme.

Mioara Velicu îl descrie pe fostul ei soț ca fiind un bărbat aspru, nemilos, care nu crede în a doua șansă. Aceasta nu l-a înșelat niciodată, dar nici el nu i-a greșit.

„El era un bărbat mai aspru. În momentul în care-i greşeai, nu se mai întorcea niciodată. Nu te mai ierta, se întorcea şi plecă. Nu aş fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am greşit niciodată pentru că ştiam că l-aş pierde. Buletinul meu expiră în 2077 şi este musai să trăiesc până atunci', a adăugat ea.

Mioara Velicu are o fiică dintr-o relație anterioară

Cine este Mioara Velicu. Aceasta, în timpul căsniciei cu Nicolae Martinescu a rămas însărcinată, însă la doar 3 luni a făcut avort spontan. Ea se bucură de singura sa fiică, dintr-o relație anterioară.

„Am răcit şi am pierdut o sarcină la 3 luni. I-a părut extraordinar de rău bărbatului meu pentru că şi-ar fi dorit şi el un copil şi mi-aş fi dorit şi eu să avem un copil împreună!”, a declarat artista.

Mioara Velicu are șapte frați

Aceasta face parte dintr-o familie săracă, formată din opt copii. Ea a povestit că tatăl său a încercat să îi crească fără să simtă lipsuri, însă își aduce aminte că nu avea brad în copilărie, de Crăciun.

'Eu n-am știut ce este ăla brad, n-am avut când eram mică, dar primeam haine noi și mergeam cu colidul și aduceam acasă tot ce primeam: bani, colaci, nuci. Tata era cizmar și ne făcea cizmulețe, dar cu doar atât, atunci era bucuria aceea autentică, era sinceritate, era dragoste. Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă', a declarat ea într-un interviu televizat.

Aceasta a menționat că ea și frații s-au crescut unii pe alții, oferindu-și haine. Mioara Velicu este recunoscătoare pentru vocea pe care a primit-o de la Dumnezeu!

Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia. Eu de la sora mea, sora mea de la cea mai mare. Aveam haine noi de Paşte şi de Crăciun. Aveam un frate plecat. Mama a vrut să ne aibă lângă ea. Eu nu am putut că m-a lăsat Dumnezeu vocea asta. Nu am spus niciodată că sunt vedeta. Sunt un slujitor al folclorului. Dacă sunt iubita mă obliga să scot amintiri bune, să nu trăiesc din amintiri', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton